Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Åbner ny stor VA-afdeling i Aarhus-butikAarhus-butikken på Søren Frichs Vej i Åbyhøj er den første Sanistål-butik i Danmark, der kan tilbyde en særlig VA-afdeling med et komplet sortiment af VA-varer.

Åbner ny stor VA-afdeling i Aarhus-butik

Entreprenører og kloakmestre i Aarhus og omegn kan nu få hurtigere levering af kloakrør, brønde, fittings og andre VA-varer takket være Saniståls nye VA-satsning i butikken på Søren Frichs Vej

Del artiklen på

Entreprenører, forsyningsselskaber og kloakmestre i Aarhus og omegn får nu lettere adgang til VA-varer. Sanistål udvider sin Aarhus-butik i Åbyhøj med en helt ny VA-afdeling med et komplet VA-sortiment og mulighed for professionel faglig rådgivning i forbindelse med både små og store vand- og afløbsprojekter.

- Vi har i Sanistål i forvejen mange VA-kunder i Aarhus-området. Med den nyåbnede VA-afdeling i vores flagskibsbutik i Åbyhøj ønsker vi at udbygge vores position på VA-markedet og tiltrække nye kunder blandt lokale kloakmestre og entreprenører, siger Claus Gustafsen, der er butikssalgschef i Saniståls butik i A°byhøj.

Butikken fejrer i denne uge indvielsen af sin nye VA-afdeling med et stort åbent hus-arrangement over flere dage med masser af tilbud, særlige giveaways, møder med leverandører og servering af mad til kunder og venner af butikken.

- Vi har brugt de seneste uger på at indrette vores nye VA-afdeling og fylde rør, fittings og masser af andre VA-varer på hylderne, og vi har glædet os helt vildt til at vise det hele frem til både nuværende og nye kunder. Jeg håber, at VA-kunderne i Aarhus-området vil tage godt imod den nye afdeling og gøre brug af vores særlige ekspertise på VA-området fremover, siger Claus Gustafsen.

Komplet VA-sortiment midt i Aarhus
Udover et omfattende VA-sortiment på 480 forskellige varenumre bliver der også tilknyttet nogle af Saniståls VA-eksperter.

- Vi kan som noget nyt tilbyde et komplet sortiment af VA-varer i butikken. Blandt andet har vi i opbygningen af lageret haft fokus på at dække den produktportefølje, som de kommunale forsyninger i Østjylland har brug for inden for både vandforsyning og afløb, siger Caroline Falkenskov fra Saniståls særlige VA-team, som fremover er klar til at servicere kunderne i den nye VA-afdeling.

Hun peger desuden på, at entreprenører og kloakmestre i Aarhus og omegn nu kan få endnu hurtigere levering af kloakrør, brønde, fittings og andre VA-varer takket være Saniståls nye VA-satsning i butikken på Søren Frichs Vej.

- Hidtil har vi leveret VA-varer fra vores centrallager i Billund, men nu, hvor vi altid har stort set alle VA-varer på lager centralt i Aarhus, kan kunderne enten selv hente varerne i butikken, eller vi kan levere dem lynhurtigt til byggepladsen, siger Caroline Falkenskov.

-dc

Læs mere om Kloak & afvanding

20/4 2023
BrønddækslerByggerådgivningDrænHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottefælderTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.