Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Strategisk samarbejde skal mindske antallet af ledningsbrudPartnerskabets opgave er bl.a. at vedligeholde og udbygge vandledningsnettet, øge borgernes forsyningssikkerhed og reducere mængden af vand, der går tabt i systemet.

Strategisk samarbejde skal mindske antallet af ledningsbrud

Hillerød Vand og Entreprenørfirmaet Nordkysten har besluttet at etablere et strategisk partnerskab, der sørger for reparation og vedligeholdelse af forsyningsnettet i Hillerød Kommune

Del artiklen på

Nordkysten har gennem fem år renoveret ældre og udtjente vandledninger for Hillerød Vand. Det er sket på baggrund af en rammeaftale, og nu har de gode erfaringer resulteret i, at samarbejdet opgraderes til et strategisk partnerskab.

Partnerskabets opgave er at vedligeholde og udbygge vandledningsnettet og dermed mindske antallet af ledningsbrud. Det øger borgernes forsyningssikkerhed og reducerer samtidig mængden af vand, der går tabt i systemet.

Partnerskabet betyder også, at Hillerød Vand og Nordkysten vil arbejde endnu tættere sammen om planlægningen af de enkelte opgaver. Dette skal kunne mærkes hos borgerne i Hillerød, som forhåbentligt vil opleve mindre gener, når grave- og ledningsarbejde tilrettelægges smart og under størst muligt hensyn til lokale forhold.

Første partnerskab
Det er Hillerød Forsynings første strategiske partnerskab. Peter Underlin, som er forsyningschef for vandområdet i selskabet, forklarer, at det er en samarbejdsform, der bygger på åben dialog og tillid, og hvor entreprenøren inddrages som rådgiver i en tidlig fase. Renoveringsprojekterne bliver bygget op omkring en fælles interesse i at finde frem til de bedste løsninger på hver eneste opgave.

- Vi har længe haft et ønske om at arbejde med partnerskaber. Vi er derfor rigtig glade for at få vores første aftale i hus med Nordkysten, der har erfaring med denne form for samarbejde. Partnerskabet er en gevinst for borgerne i Hillerød Kommune. De kan nemlig være sikre på, at hvert eneste projekt bliver udført ved hjælp af de kvalitetsmæssige og økonomisk bedste løsninger, siger Peter Underlin.

Han forventer, at Hillerød Vand indgår flere, lignende aftaler i fremtiden, simpelthen fordi det giver forsyningsselskabet mulighed for at lave bedre og mere effektive renoveringsprojekter. På den måde er borgerne i Hillerød Kommune garanteret rent vand i hanerne til den bedst mulige pris – og med mindst mulig gene.

Med partnerskabet vil Nordkysten varetage flere vigtige opgaver for Hillerød Vand, end man gjorde ved rammeaftalen, som f.eks. budgetstyring og detaljeprojektering af renoveringsprojekterne.

-los


Læs mere om Kloak & afvanding

16/6 2021
BrønddækslerByggerådgivningDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.