Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Udvider biksen med investering i konkursramt kloakentreprenørDer vil blive investeret i yderligere ressourcer, uddannelse og teknologi i det nystiftede selskab for at styrke evnen til at levere innovative og bæredygtige kloakløsninger. Foto: ATZ.

Udvider biksen med investering i konkursramt kloakentreprenør

Anlægsgartner Gottlieb har opkøbt og overtaget størstedelen af alle aktiver, efter ATZ tidligere på året gik konkurs

Del artiklen på

Totalentreprenøren Anlægsgartner Gottlieb er trådt til og har reddet resterne af kloakentreprenøren ATZ, som gik konkurs i april.

Aftalen betyder, at Anlægsgartner Gottlieb overtager størstedelen af alle aktiver efter konkursen, og tilfredsheden er til at tage at føle på hos begge parter.

- Med denne overtagelse sikrer vi en problemfri overgang for eksisterende kunder fra det tidligere ATZ A/S til det nystiftede selskab med samme navn. Der vil stadig være adgang til det erfarne og dygtige team af kloakfolk og håndværkere i Roskilde, omegn og København, skriver ATZ på Linkedin og suppleres af adm. dir., Thomas Gottlieb:

- Vi vil bygge videre på ATZ's stolte arv og levere skræddersyede kloakløsninger af højeste kvalitet. Vores dedikerede team vil sikre den bedst mulige service, siger han

I det nystiftede selskab ATZ A/S vil Thomas Gottlieb tage roret som adm. dir., og ATZ tidligere medarbejdere vil fortsætte deres arbejde.

-dc

Læs mere om Kloak & afvanding

8/6 2023
BrønddækslerByggerådgivningDrænHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottefælderTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.