Aktuelle nyheder - Byggeri

101 lejeboliger i Høje Taastrup C’s nye bydelVisualisering: Link Arkitektur.

101 lejeboliger i Høje Taastrup C’s nye bydel

Core Property Management har til Core Bolig X erhvervet et byggefelt i Høje Taastrup C hvor der skal opføres 101 lejeboliger

Del artiklen på

På et byggefelt på 8400 m2 i den nye bydel Høje Taastrup C tæt på København skal opføres 101 lejeboliger fordelt i en karrebebyggelse. Her skal begreberne hjemlighed og fællesskab være med til at give bygningen sit særlige arkitektoniske karakteristika.

- Vi glæder os til at gå igang med dette spænnende projekt. Her har vi indarbejdet fælles tagterrasser og opholdsnicher, hvor det nære nabofælleskab kan opstå. Tryghed og social bæredygtighed er et gennemgående tema for både boliger og gårdrum. Ligeledes har vi haft fokus på at opnå en menneskevenlig skala ved at indarbejde facadefremryk, varierende taghøjder og indbydende kantzoner, siger Kristina Jordt Adsersen, der er segmentchef for Bolig hos Link Arkitektur, der er valgt som arkitekt på boligentreprisen til 165 mio. kr.

Byggefeltet matcher en af tidens tendenser, idet det primært henvender sig til seniorpublikummet, 50+. Målgruppen er typisk mennesker, der downsizer og sælger deres villa eller rækkehus.

Link Arkitektur arbejder for totalentreprenør Dansk Boligbyg i samarbejde med rådgivende ingeniører hos Oluf Jørgensen.

- Vi har arbejdet med mange arkitekthuse, og Link Arkitektur har været dygtige til at forstå og udforme vores ønsker til funktionalitet og fremtoning, siger direktør John Bødker hos bygherre Core Property Management.

I maj 2019 købte Core Property Management til Core Bolig IX også byggefeltet A12 med 10.000 m2 byggeret i Høje Taastrup C. Hele området Høje Taastrup C omfatter nybyggeri af 117.000 m2 boliger, 107.00 m2 erhverv samt p-hus på 18.500 m2 og offentligt byggeri på 19.500 m2.

-kj

Læs mere om Byggeri

29/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.