Aktuelle nyheder - Byggeri

Bygge nyt, bygge til og bygge online

Bygge nyt, bygge til og bygge online

ANNONCE: Der er mange aspekter, der rører sig inden for den verden, der har med at bygge at gøre.

Del artiklen på

For selvom der er, mange der er af den overbevisning, at der er behov for en hammer og en håndværker, før man kan tale om bebyggelse, så er der også mange andre ting, der kræver, at der bygges.

Det online univers

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til det online univers. Her bygges der konstant nye ting, i og med at der her er tale om et område, der er i konstant udvikling. Alt bliver således større og mere kompliceret, som tiden går, og derfor er der også altid behov for nogle gode håndværkere inden for netop det tekniske og det, som der foregår online.

De online håndværkere

Her der ofte tale om marketingfolk, som i bund og grund er de håndværkere, der agerer online. Disse har en stor viden om alt inden for digital markedsføring, og derfor er der ikke noget ny viden vedrørende for eksempel Google Ads, SEO, Affiliate og værdiskabende content, der går deres næse forbi.

Den store markedsplads – Amazon

Noget af det, som disse online håndværkere i dag har et særligt fokus på, er den online handel, der finder sted. Denne er nemlig også i rivende udvikling. Og her er der nogle store spillere, der forsøger at tage over på markedet. Det er for eksempel noge,t der gør sig gældende med Amazon, som der forventes snart at være en del af det danske online marked.

Den nye konkurrent

Med Amazon er der tale om en online markedsplads, hvor der forhandles alle former for varer fra webshops. En stor del af den online handel bliver således taget ud fra de små webshops og ført over på Amazon, som også lover både hurtigere levering og lavere priser.

 

Læs mere om Byggeri

15/11 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.