Aktuelle nyheder - Byggeri

Kom godt fra start med støbearbejdet

Kom godt fra start med støbearbejdet

ANNONCE: Uanset om du er en professionel murer, eller om du bare elsker at kaste dig ud i gør-det-selv-projekter, kan støbemix være et relevant produkt, der kan bruges til så godt som alle former for støbearbejde.

Del artiklen på

 

Hvad er støbemix?

Støbemix er et blandingsprodukt bestående af grus og sand. Det vil være forskelligt, hvordan blandingsforholdet mellem gruset og sandet er, og forholdet vil komme an på, hvad blandingen skal bruges til.

For at du kan komme bedst muligt fra start med dit støbearbejde, handler det om at finde en god forhandler af støbemixet, så du får et godt produkt og undgår at betale for meget.

Her kan du sammenligne priser

Der findes et utal af webshops, der forhandler støbemix, og priserne de forskellige steder varierer meget. Derfor er det altid en fordel at sammenligne priser på støbemix, da det kan føre til store besparelser.

Det kan du bruge støbemix til

Støbemix er ekstremt alsidigt og kan bruges til støbearbejde og til nærmest alle opgaver, hvor der bruges beton. Uanset om der er tale om et indendørs eller et udendørs projekt, kan produktet være passende, og det kan blandt andet bruges til alle følgende opgaver:

  • Trapper
  • Fliser
  • Bryggerset
  • Fundamenter
  • Gulve
  • Støttemure
  • Sokler

 

Ovenstående udgør kun et lille udsnit af de mange typer opgaver, som støbemixet egner sig til. Hvis du har en drøm om at lægge varme i gulvet, vil støbemixet eksempelvis også kunne bruges.

Sådan kommer du i gang

Støbemix er ganske nemt at arbejde med, og det skal kun blandes op med cement og vand. Blandingsforholdet mellem cement og støbemix vil afhænge af den givne type opgave, og du kan læse meget mere om, hvordan du opnår de optimale blandingsforhold.

Når først du har lavet din blanding, vil du inden længe kunne komme i gang med dit arbejde og hurtigt opnå resultater.

 

 

Læs mere om Byggeri

15/6 2020