Aktuelle nyheder - Byggeri

Konkurrenterne får frit spil

Konkurrenterne får frit spil

En af de VVS-virksomheder, der er kommet i klemme i det fremskudte VE-krav, er Mainz i Tune mellem Roskilde og Greve.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Virksomhedens ejer, Arne Sørensen, siger til BygTek, at de simpelthen ikke har kunnet nå at komme på kursus, inden tidsfristen, og at han ærgrer sig over, at reglerne nu åbner mulighed for, at hans konkurrenter løber med kunderne:

- Jeg lægger meget vægt på i dagligdagen først og fremmest at servicere kunderne i nærmiljøet. I en by som Tune med godt 2000 boliger, vil der uden tvivl blive behov for opsætning af mange varmepumper de kommende år, siger Arne Sørensen til BygTek.

Han håber nu, at de mange faste kunder vil udvise en vis tålmodighed og måske søge tilskuddet med henblik på at få udført opgaven senere, når VE-certificeringen er opnået.

Stilles dårligere end konkurrenterne
Han peger på den anden side på, at det vil være direkte konkurrenceforvridende, hvis der med kort varsel indføres krav om VE-certificering:

- Jeg har i en årrække installeret varmepumper og opnået en stor erfaring på området. Men jeg stilles nu dårligere end mine konkurrenter, blot fordi der pludselig indføres et krav om VE-certificering, hvis mine kunder skal have tilskud til varmepumper. Min søn, der i øjeblikket er i gang med at blive uddannet til autoriseret VVS-installatør, kan først komme på kursus i februar måned, og jeg har meget svært ved at rive fire dage ud af kalenderen til VE-kurset, når det ikke kan gennemføres i aftentimerne, fortæller Arne Sørensen.

Læs mere om Byggeri

25/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.