Aktuelle nyheder - Byggeri

Præsenterer ekstraordinært flot årsregnskabBygma Gruppens adm. direktør Peter H. Christiansen er meget tilfreds med årets resultat i den familieejede koncern, der fortsat er gearet til vækst.

Præsenterer ekstraordinært flot årsregnskab

Bygma Gruppen leverer trods corona-pandemien et årsregnskab, hvor omsætning og resultat er langt bedre end forventet. Koncernen er i gang med ekspansion via både nybyggeri og opkøb

Del artiklen på

Adm. direktør Peter H. Christiansen er ikke overraskende meget tilfreds med årets resultat.

- 2020 var et år præget af udfordringer og turbulens. Da vi offentliggjorde regnskabet for 2019, var der stor usikkerhed om, hvordan den globale corona-pandemi ville påvirke vores koncern, som har forretningsenheder i det meste af Norden. Vi driver en forretning som - modsat mange andre brancher - ikke er blevet negativt påvirket af Covid-19; både omsætning og resultat er en hel del bedre end forventet. 2020 har derfor været et godt år med stor aktivitet, hvor vores mange dygtige og dedikerede medarbejdere har ydet en helt ekstraordinær indsats.

Lange leveringstider og stigende priser
Årsregnskabet for Bygma Gruppen viser en omsætning på 9359,5 mio. kr. I forhold til 2019 er det en fremgang på 969,6 mio. kr. Resultatet før skat er 719,2 mio. kr. hvilket er 278,5 mio. kr. højere end sidste år – og udgør en stigning på 63,2 %.

I Bygma A/S udgør nettoomsætningen 6968,9 mio. kr., hvilket er 885,2 mio. kr. højere end sidste år. Resultatet før skat i Bygma A/S er 491,5 mio. kr., hvilket er 69,2 % højere end sidste år.

- Vi oplever fortsat en vis usikkerhed om, hvordan corona-pandemien vil påvirke aktiviteten på sigt, siger Peter H. Christiansen videre.

- Vi forventer, at byggeriets aktivitetsniveau for 2021 bliver på niveau med aktiviteten i 2020. Men hele branchen har store udfordringer med lange leveringstider og stigende priser hos leverandørerne forårsaget af Covid-19.

Bygma Gruppen har dog både vilje og økonomiske ressourcer til yderligere vækst.

- Vi har fortsat fokus på at videreudvikle kerneforretningen via såvel organisk vækst som opkøb; primært med afsæt i det professionelle segment, siger Peter. H. Christiansen videre.

Nybyggeri og opkøb
I 2020 kom to nye forretninger via akkvisitioner til koncernen; Bygma Sorø i Danmark og Bygma Boden i Nordsverige.

- Vi har desuden fokus på bæredygtighed, samtidig med at vi øger vores urbane tilstedeværelse. I 2021 starter vi i Danmark opførelsen af et DGNB-certificeret trælast- og logistikcenter i Thisted, og et tilsvarende på Sydfyn er planlagt. Ligeledes skrider opførelsen af et stort nyt trælast- og logistikcenter i København hastigt frem, slutter Peter H. Christiansen.

Efter regnskabsårets afslutning har Bygma Gruppen overtaget Byggvaruhuset Nordmaling AB i Sverige og indgået aftale om at overtage A/S C. Aarslew-Jensen i Nykøbing F. pr. 18. april 2021.

-los

Læs mere om Byggeri

16/4 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.