LCA
LCA
scroll
Råhusentreprenør skal opføre nye produktionsfaciliteter til pharmaindustrien i Hillerød

Råhusentreprenør skal opføre nye produktionsfaciliteter til pharmaindustrien i Hillerød

LM Byg skal bl.a. stå for udgravning/jordarbejde, kloak og rør, støbning af fundamenter og bundplade, levering og montering af vægge samt styring af underentrepriserne for stål, facader og tag

LM Byg er blevet hyret som storentreprenør på entreprisen 'Lukket råhus' på byggeriet af nye produktionsfaciliteter i Hillerød.

LM Byg skal opføre råhus i en kombination af betonelementvægge og søjler, bjælker og kompositdæk i stål.

Herudover skal virksomheden stå for udgravning/jordarbejde, kloak og rør, støbning af fundamenter og bundplade, levering og montering af vægge samt styring af underentrepriserne for stål, facader og tag.
  
- Pharma er en kompleks industri, der stiller nogle ganske specifikke krav til sine faciliteter, og det gælder også, når der skal opføres nye bygninger til eksempelvis produktion, lager, kontor eller laboratorier.

- Det er en spændende opgave, vi har skrevet kontrakt på, og det er motiverende at bruge vores kernekompetence indenfor råhusbyggeri til at bidrage til bygherres udvidelse af produktionsfaciliteter.

- Vi har for nyligt også skrevet kontrakt på to andre råhusopgaver til pharmaindustrien - det ene i regi af Pihlkonsortiet - og det må vidne om, at bygherrerne tror på, at vi kan løfte opgaven. Og den tillid er vi naturligvis stolte af, siger Frank Aarslew-Jensen, adm. direktør i LM Byg.

-dc

 

6/2 2024