Sika gør det nemmere at lave den korrekte passive brandsikring i byggeriet
SPONSORERET INDHOLD: Myten om, at korrekt passiv brandsikring er uopnåelig, har Sika gjort til skamme med digitale håndbøger til gennemføringer og lineære fuger
Ikke nok med at Sika har et komplet produktsortiment til passiv brandsikring, de giver også deres kunder en digital hjælpende hånd til at vælge den korrekte brandsikringsløsning.
Med to digitale håndbøger har Sika gjort det muligt for håndværkeren at finde lige præcis den rigtige løsning inkl. dokumentation til både gennemføringer i bl.a. vægge og gulve samt de liniære fuger bl.a. omkring døre og i væg- og gulvsamlinger, så godkendelsen af løsningen ikke bliver noget problem efterfølgende.
Få klik væk fra en velegnet løsning med al dokumentation
- Problemet er, at hvis man ikke har dokumentationen for den brandsikring, man har valgt, i orden, så får man ikke sin ibrugtagningstilladelse, fortæller Henrik Nielsen, der er teknisk konsulent hos Sika.
Med få klik får du svar på hvilken løsning, som du skal bruge, og samtidig får du al den dokumentation, som du skal bruge, for at få brandsikringen godkendt.
Kom i gang i god tid
Brandsikring er blevet mere komplekst med stringente regler, og det er netop derfor, at Sika har udviklet de digitale håndbøger, så kunder hurtigt kan få hjælp, og så de kan komme så godt i mål som muligt.
Sika anbefaler, at inddrage brandrådgivere allerede i starten af projektet – faktisk i samme stadie som arkitekten og bygningskonstruktøren er i gang.
Med PDF'en fra Sikas digital håndbøger med dokumentation på de valgte løsninger i hånden oplever de fleste, at det er lige til at få de planlagt løsninger godkendt ved brandrådgiveren.
Og ved at involverer brandrådgiveren og OK på planen fra begyndelsen, mindskes risikoen markant for at nogle løsninger skal laves om.
- Det gælder om at tænke inddeling af brandceller ind fra begyndelsen. Hvis man har en femetagers bygning, skal det være muligt at etablere brandceller med de rette afstande m.m. Når først betonen er støbt, er det for sent at lave om, siger Henrik Nielsen.