Aktuelle nyheder - Have

Lad en robot klare græssetAndreas Muldgaard holder foredrag fra kl. 8.30 til 8.50. Med sig har han Allan Jeppesen, der er udviklingschef i firmaet, og som kender til de sidste nye features til maskinerne. Foto: Racoon.

Lad en robot klare græsset

Robotplæneklippere kan spare tid og give en sundere plæne. På Netværksdagen for Byens Boligforeninger d. 24. november kan du høre mere om mulighederne for at få en robot til at klare foreningens grønne arealer

Del artiklen på

Af Tine Maria Kristiansen

I dag får mange husejere hjælp af robotter til at klare praktiske gøremål. F.eks. svarer 14 % i en undersøgelse, som YouGov har foretaget for Videncenteret Bolius, at de har en robotplæneklipper til at slå græsset derhjemme.

Men det er ikke kun i private haver, at robotplæneklippere kan være nyttige. Ifølge ejendomsservicevirksomheden Racoon er der flere fordele ved at få en robot til at klare boligforeningens grønne arealer.

- Mange har store områder, som tager lang tid at slå. Mit bud er, at en robotplæneklipper kan tjene sig hjem i løbet af to år, fordi man sparer en masse mandskabstimer på at slå græsset, siger Andreas Muldgaard, som er salgs- og marketingschef i Racoon - Rengøring & Ejendomsservice, der blandt andet sælger og leaser robotplæneklippere til boligforeninger.

Og samtidig er det langt sundere for græsset, hvis det bliver slået med en robotplæneklipper, der kører hele tiden, tilføjer han:

- Plænen ånder langt bedre, fordi der er meget mindre afklippet græs, der kommer til at ligge ovenpå, end hvis man har en plæne, der kun bliver slået hver tiende dag med en almindelige græsslåmaskine.

Både salg og leasing
På Netværksdagen for Byens Boligforeninger d. 24. november kan du høre mere om mulighederne for få en professionel robotplæneklipper til at slå græsset i din boligforening.

Her vil Andreas Muldgaard fra Racoon – Rengøring & Ejendomsservice nemlig fortælle om, hvilke modeller der er oplagte for boligforeninger, når han holder foredrag om emnet fra kl. 8.30 til 8.50.

- Jeg vil præsentere et udvalg af professionelle robotplæneklippere, der også kan klare nogle af de ret komplicerede og bakkede arealer, som kan være ude i foreningerne. Vi har f.eks. nogle, der kan klare helt op til en 80 % stigning, uddyber han.

Reservér din billet på: ByensBoligforeninger.dk

Du inviteres med til Netværksdagen for Byens Boligforeninger
- Torsdag den 24. november kl. 8-15.
- Gratis adgang
- Fuld forplejning (morgenmad kl. 8.00-8.55 og frokost kl. 11.20-13.15)
- Kom og gå, som det passer dig
- Kun plads til 200 besøgende, så husk at booke billet
- Sted: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.

Læs mere om Have

18/11 2022
MarkiserTerrassebrædderUdvendig solafskærmingTilføj dit firma her.
Send en mail.