Aktuelle nyheder - Indeklima

Tre inventar- og akustikfirmaer bliver til et- Med kræfterne samlet ét sted kan vi levere mere komplet rådgivning og sikre en rød tråd i løsningerne, som imødekommer arkitektens tanker, siger projektchef, Janna Linn Grunth.

Tre inventar- og akustikfirmaer bliver til et

Fra 1. juli går önsson Inventar, In-Sign Akustik og Jakon Inventarsnedkeri sammen og bliver til JJI Akustik & Inventar

Del artiklen på

Jönsson Inventar, In-Sign Akustik og Jakon Inventarsnedkeri slutter sig sammen pr. 1.7.2022 og bliver til JJI Akustik & Inventar. Bag fusionen ligger en vision om at tilbyde inventar- og akustikløsninger i høj kvalitet til professionelle bygherrer og private kunder.

Janna Linn Grunth fra In-Sign Akustik bliver projektchef og overordnet ansvarlig i JJI Akustik & Inventar, mens snedkermester Steen Jönsson fortsætter sit virke og vil varetage kundekontakt og tilbudsgivning.

Janna Linn Grunth forklarer tankerne bag fusionen:

- Ved at samle vores kompetencer inden for akustik og inventar sikrer vi løsninger, som både i udtryk og funktion har den helt rette sammenhængskraft. Vi kan mærke, at det er noget som arkitekterne og bygherre efterspørger. Derfor er vi glade for nu at have samlet det hele ét sted, så vi kan tilbyde kvalitetsprodukter, specialiseret viden og projektspecifikke løsninger på tværs af både akustik og inventar.

Holder traditionerne og kvaliteten i hævd
Med sammenlægningen bygger JJI Akustik & Inventar videre på mange års stolte håndværkstraditioner. Jönsson Inventar udspringer af mere end 120 års håndværkertradition, og igennem fire generationer har familievirksomheden leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske virksomheder. In-Sign Akustik er i markedet ligeledes kendt for at levere højkvalitetsløsninger, særligt inden for brandgodkendte produkter.

Når disse kræfter forenes, er forventningen ifølge Janna Linn Grunth, at eksisterende og kommende kunder vil opleve en positiv forskel ved fusionen.

Ved sammenlægningen får JJI Akustik & Inventar base i Ballerup med både værksted og kontorer. Virksomheden kommer til at beskæftige cirka 25 medarbejdere og har en ordrebeholdning på 95 millioner kr.

Bag JJI Akustik & Inventar er den bærende økonomiske kraft Jakon A/S.

-dc

Læs mere om Indeklima

16/5 2022
AffugtningAkustikAkustik gulveAkustik lofterAkustik væggeBefugtningBusylightByggerådgivningIndeklimaIndeklimaløsningerIndeklimarådgivningKlimareguleringKøle/fryserumLydisoleringRadonspærreVarmepumpeVentilationTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om bæredygtighed i byggebranchen. Efterår/vinter
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Fugttekniske løsninger
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger