left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Chat med Grundfos

Chat med Grundfos

Som mange andre virksomheder indfører Grundfos en Chat mulighed, hvor man online kan springe telefonkøen over og få personligt og hurtigt svar på pumpespørgsmål

Del artiklen på

Med lanceringen af Grundfos Chat får installatører, rådgivere og andre fagfolk endnu en mulighed for at få øjeblikkeligt svar på pumpespørgsmål lige når de opstår i dagligdagen.

En stab af meget erfarne Grundfos-medarbejdere sidder klar ved skærmene for at hjælpe med både tekniske, servicemæssige og praktiske emner.

- Nogle foretrækker at ringe. Andre bruger mail, men for rigtig mange er chat blevet den hurtigste og mest uformelle måde at kommunikere på, siger Jan Warrer.

Han tiltrådte den 1. september jobbet som administrerende direktør i det danske salgsselskab, Grundfos DK, blandt andet med en mission om at skabe den bedste digitale oplevelse for kunderne.

- Her er Grundfos Chat et rigtig godt supplement til vores øvrige digitale værktøjer og apps. Men med chat tilfører vi den digitale kontakt en personlig og individuel dimension.

Der er adgang til Grundfos Chat fra hjemmesiden www.grundfos.dk alle hverdage fra kl. 8 til 15.

-jhn

Læs mere om VVS

14/2 2019
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima