left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Ikke en men to lærlinge fik hædersmedaljeBjarke Krebs Arnbo (tv.) og Joakim Harkønen er begge klar til job som fastansatte i John Jensen VVS.

Ikke en men to lærlinge fik hædersmedalje

Både Joakim Harkønen og Bjarke Krebs Arnbo fra John Jensen VVS modtog Tekniqs Hædersmedalje. De er også begge indstillet som modtagere af Københavns Håndværkerforenings Sølvmedalje

Del artiklen på

VVS-firmaet fra Hedehusene skriver historie og sender på samme tid to VVS-lærlinge på podiet med hædersmedalje fra Tekniq og indstilling til håndværkets højeste hædersbevis - Københavns Håndværkerforenings Sølvmedalje, der i maj 2020 overrækkes af Dronning Margrethe

- Vi er selvfølgelig stolte over at sende to lærlinge på podiet med hædersmedaljer fra Tekniq og en indstilling til Københavns Håndværkerforenings Sølvmedalje. Det er vist aldrig sket før, at to lærlinge fra samme firma på samme tid hædres med håndværkets højeste hædersbevisning.

Det er projektchef og ansvarlig for lærlingeuddannelserne i John Jensen VVS, Claus Ebert Hansen, der har svært ved at få armene ned i begejstret anerkendelse over, at to af firmaets VVS-lærlinge - Joakim Harkønen og Bjarke Krebs Arnbo - på flotteste vis har sat kronen på læretiden.

- Og, understreger han, hæderen er fuldt fortjent. Ikke alene har Joakim og Bjarke et unikt håndelag for at tackle hele viften af VVS-fagets udfordringer med stor præcision og et skarpt blik for både detalje og helhed. De har også en sjælden evne til, som firmaets ambassadører, at sætte kunderne og kundernes ønsker i fokus.

- Men derudover har de fra første dag som lærlinge i John Jensen VVS taget firmaets værdier til sig som deres egne. De er troværdige og flittige, de går både socialt og fagligt forrest i samarbejdet om at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø, og de værdsættes af alle som gode kolleger.

Et fælles ansvar
John Jensen VVS havde sidste år også en lærling, der sluttede læretiden med håndværkets højeste hædersbevisning og et kongeligt håndtryk. Claus Ebert Hansen tilføjer, at VVS-firmaet altid har sat en ære i at uddanne fagets dygtigste VVS-montører. Bl.a. støtter virksomheden op om lærlingenes egen klub, der er mentorordning for lærlinge og løbende trivselssamtaler for at sikre, at de pt. 24 lærlinge får en god hverdag.

Det kan Joakim Harkønen, der fra oktober tager hul på et nyt kapitel som fastansat i firmaet som VVS-montør, godt genkende.

- Som lærling i John Jensen VVS står man aldrig alene med udfordringerne. Uanset hvad det gælder, er der altid en erfaren medarbejder at spørge til råds, fastslår han.

Begge lærlinge fortsætter i øvrigt i firmaet som fastansatte VVS-montører.

-los


Læs mere om VVS

24/10 2019
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima