left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

VVS - messe slår besøgsrekordDen store interesse afspejler sig i et besøgstal på 9.492, hvor messen har overgået sig selv og slået rekorden for tredje gang i træk.

VVS - messe slår besøgsrekord

Barren var sat højt til VVS-messen i Odense Congress Center, der efter tre dage med rekordmange udstillere slår VVS'19 besøgsrekorden med hele 9.492 besøgende.

Del artiklen på

Det har været tre dage med tryk på til Skandinaviens største VVS-messe, hvor besøgende fra ind- og udland har kunnet netværke og opleve spændende nyheder fra hele branchen. Den store interesse afspejler sig i et besøgstal på 9.492, hvor messen har overgået sig selv og slået rekorden for tredje gang i træk.

Samtidig har messens anden dag slået dagsrekorden som den mest velbesøgte messedag nogensinde med 3.753 besøgende.

- Vi satte barren højt inden messen, og nu er målet nået. Det er en rigtig flot besøgsrekord, som vi er meget stolte af. Det viser, at VVS-messen udvikler sig i den helt rigtige retning, og det glæder vi os til at føre videre til næste messe, sigerr messechef Michael Helm.

Imponerende stande med stort kundefokus
Hos VELTEK, der er medarrangør af VVS-messen, har administrerende direktør Per Rømer Kofod især været imponeret af standene på årets messe.

- Det har været tydeligt, at udstillerne har lagt meget arbejde og stor omtanke i deres stande. De er flotte, professionelt udførte - og de tiltrækker de helt rigtige kunder. Det har været en stor fornøjelse at gå på oplevelse i hallerne i løbet af de sidste tre dage. Som arrangører skaber vi rammerne - og udstillerne skaber messen.

Digitale toiletter
Årets trend på messen har været digitalisering, hvor udstillerne har præsenteret alt fra vandhaner med Bluetooth til intelligente toiletter. Ifølge Per Rømer Kofod, så er det en tendens, der er kommet for at blive:

- Når vi mødes her igen i 2021, så er udviklingen omkring digitalisering af VVS-branchen endnu mere udbredt. Det bliver spændende at følge, siger Per Rømer Kofod.

-jhn

Læs mere om VVS

13/5 2019
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima