Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

50 nye liebhavelejligheder på kanten af kystenByggeriet går i gang i efteråret og forventes at være færdigt i 2021.

50 nye liebhavelejligheder på kanten af kysten

Danica Pension og NCC har indgået kontrakt om byggeri af 50 liebhaverlejligheder med en attraktiv placering lige nord for København. Kontrakten er på 373 millioner kroner

Del artiklen på

Visionen for området er at give beboerne mulighed for at bo midt i storbyen, ud til et stort rekreativt friareal og på kanten af kysten. Beboerne vil få by, havn og flot landskab lige uden for døren. Samtidig vil de bo i eksklusive lejligheder med mulighed for individuel indretning af boligen efter egne præferencer og behov.

Byggeriet går i gang i efteråret og forventes at være færdigt i 2021. Ordren vil blive ordreregistreret i NCC Building i 4. kvartal 2018 bl.a. betinget af, at byggetilladelsen godkendes.

- Vi er meget glade for at skulle bygge disse lejligheder for Danica. Aftalen udspringer af en tæt og tillidsfuld dialog og vi ser frem til at komme i gang med at realisere de visioner, der er udviklet for dette skønne område, siger direktør Palle B. Rasmussen, NCC Danmark.

Fra bryggeri til boliger
Danica pension købte i december 2015 Tuborg Syd-grunden af Carlsberg og er nu bygherre for udviklingen af eksklusive boliger på den velbeliggende grund midt i Hellerup. Tuborg Havn har tidligere huset bryggeriet Tuborg og havnevirksomheden Tuborg Havn. Området har været under transformation fra industri til boligområde gennem de seneste årtier. Det nye boligområde er den sidste del af denne omdannelse.

- Vi er glade for, at vi har indgået aftale med NCC omkring første del af det historiske ejerlejlighedsbyggeri i Hellerup. Vi har god erfaring med NCC som aftalepartner i udviklingsområdet Tuborg Syd, og vi har benyttet tidlig involvering og samarbejde, hvilket har udmøntet sig i et højt kvalitetsmæssigt ejendomsprojekt, der kommer de fremtidige ejerlejlighedsejere, vores pensionskunder og Hellerup til gode, siger Ejendomsudviklingsdirektør Robert V.S. Nellemann, Danica Pension.

Projektets øvrige parter omfatter Lundgaard & Tranberg Arkitekter og landskabsarkitekt Julie Kierkegaard, mens MOE deltager som rådgivende ingeniør. Agenda Property er bygherres projektudvikler, Cowi deltager som bygherrerådgiver og Plesner er juridisk bygherrerådgiver.

-jhn

Læs mere om Byggeri

21/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder