Aktuelle nyheder - Byggeri

Bravida køber aktiviteterne i midtjysk el- og kølevirksomhedFra venstre: Lars Lynderup Hansen (Bravida), Klaus Villefrance (Bravida) og Ib Aarup (HP El-service). Foto: Bravida.

Bravida køber aktiviteterne i midtjysk el- og kølevirksomhed

HP El-service har netop solgt sine aktiviteter til Bravida Danmark, som på den måde udvider sin forretning i Midtjylland

Del artiklen på

Bravida Danmark har indgået aftale om køb af aktiviteterne i el- og kølevirksomheden HP El-service A/S. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Midtjylland med en bred vifte af kompetencer inden for el- og køleservice.

HP El-service beskæftiger sig primært med industriservice inden for blandt andet el- og køleinstallationer, men servicerer både erhvervs- og privatkunder i hele Jylland indenfor disciplinerne industriinstallationer, bygningsinstallationer, teledata, alarmer, termografering, energivejledning og meget mere. Virksomheden havde i 2021 en omsætning på 20 mio. kr.

- HP El-service er en virksomhed med en god og solid historie og et godt ry i lokalområdet. Med købet styrker vi vores position i Midtjylland på elområdet. Derudover besidder medarbejderne nogle kølekompetencer, der bevirker at Bravida nu dækker køleområdet på tværs af Jylland, siger regionsdirektør for Region Nord, Klaus Villefrance.

- Det er vigtigt for mig, at virksomheden og arbejdspladserne føres videre, og jeg er overbevist om, at købet vil blive en fordel for vores eksisterende kunder, der nu får adgang til Bravidas mange kompetencer og services. Det har været en spændende rejse indtil videre, og jeg glæder mig til fortsættelsen og den videre udvikling som en del af Bravida, siger Ib Aarup, ejer af HP El-service.

Integrationen af virksomheden over i Bravida Danmark sker d. 7. juni 2022, hvorefter HP El-service løbende vil blive indpasset i Bravidas samlede forretning, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

-tmk

Læs mere om Byggeri

25/5 2022
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringFugemasseFugeskumGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSpartelmasseSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.