Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Børneinstitutioner hitter som samlesætUdefra kan der etableres et pænt byggeri, som fuldt ud lever op til en permanent bygning.

Børneinstitutioner hitter som samlesæt

SPONSORERET INDHOLD: Standardmoduler til børneinstitutioner er blevet et hit. Ajos har indrettet fire standardmoduler, som forener en god pris med høj kvalitet

Del artiklen på

Ved at indrette standardmoduler har Ajos a/s fundet løsningen på at give kunderne kvalitetsløsninger, samtidig med at prisen holdes på et niveau, hvor kunderne bliver glade.

- Vi har indrettet fire standardmoduler, fordi erfaringen siger os, at det er disse løsninger, langt de fleste vil have. Ved at udarbejde dem som standardmoduler kan vi allerede i produktionen gøre dem klar, og derved bliver det en løsning, hvor kunden får meget kvalitet for pengene, siger seniorkonsulent Egon Crone Andersen, Ajos.

Fire typer
Ajos har udviklet fire standardmoduler. Et grupperum med blandt andet specialudviklede lydlofter, så modulerne naturligvis lever op til det nye BR18. Lydlofterne reducerer således den efterklang, der er i lokalerne, og forbedrer forholdene for børnene og arbejdsmiljøet for de ansatte.

Der er desuden et modul med grupperum kombineret med et anretterkøkken med hævet repos i børnehøjde, så børnene har den korrekte arbejdshøjde. Højden spiller også en vigtig rolle i det tredje standardmodul. Det er med børnegarderobe, børnetoiletter, hæve-/sænke puslebord og vask med berøringsfri vandhane.

Det fjerde standardmodul er målrettet personalets arbejdsmiljø. Det indeholder et personalerum eller multirum, personaletoilet og bad, rengøringsrum og en personalegarderobe.

- I standardmodulerne har vi medtaget nogle gode løsninger, som næsten alle vælger. Modulerne er med vandbåren gulvvarme, decentral ventilation med automatisk styring af luftudskiftningen, LED-lys, der er styret via bevægelsesfølere og dagslyssensorer, vinduer til gulv, så børnene kan kigge ud, indvendige døre med klemmesikring og glasparti, så man kan se børn på den anden side af døren, fortæller Egon Crone Andersen.

Afprøvet i praksis
- Vi har arbejdet med standardmodulerne et stykke tid, så de er afprøvet i praksis, og det er med til at holde omkostningerne nede. Samtidig er løsningerne valgt ud fra vores omfattende erfaring med bygning af børneinstitutioner, så vi ved, hvad der fungerer, og ikke ud fra en tro på, hvad køberne ønsker sig, siger han.

- Ved at benytte standardmoduler kan kunderne ofte spare nogle af omkostningerne til tegning af bygningerne, fordi det er gjort én gang for alle. Samtidig er der sikkerhed for, at bygningerne lever op til BR18 og de øvrige krav. For Ajos betyder standardiseringen, at vi sparer mange omkostninger, og det kommer naturligvis kunderne til gode i et konkurrencepræget marked, siger Egon Crone Andersen.

Ajos bygger ikke alene børneinstitutioner, men har også erfaringer fra andet institutionsbyggeri, skoler, kantiner, kontorer og naturligvis boliger.

Foruden pavilloner, skure og moduler beskæftiger Ajos sig også med midlertidige installationer, fx strøm, lys og varme samt kraner, hejs, byggepladsindretning og byggepladsdrift.Læs mere om Byggeri

20/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder