left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Carl Ras slår dørene op i EsbjergFra venstre: René Lyngby Jensen (butikschef), Jan Espersen (intern sælger), Tonny Toftgaard (teamleder) og Peter Graff (intern sælger).

Carl Ras slår dørene op i Esbjerg

Efter stor efterspørgsel i Vestjylland og omegn åbner Carl Ras i Esbjerg den 30. marts. Det nye engroscenter får et nyt butikskoncept, der skal skabe en bedre kundeoplevelse for håndværkerne

Del artiklen på

Håndværkere i Vestjylland og omegn kan inden længe gå på jagt i mere end 12.000 varenumre inden for arbejdstøj, befæstelse, beslag, vvs, sikkerhed, værktøj og meget mere i Carl Ras' nye engroscenter i Esbjerg, der tæller 1100 m2.

Carl Ras' søsterselskab, 3 Aktive, får et mindre butiksområde på 200 m2 med værktøj og maskiner til entreprenører, brolæggere, murere og anlægsbranchen.

Esbjerg er en destination, som Carl Ras længe har glædet sig til at komme til for at give håndværkere i Vestjylland og omegn kortere vej til værktøj og beslag.

- Mange af vores jyske kunder har i længere tid efterspurgt et engroscenter i området. Vi får lokation lige ved siden af Ikeas Planning Studio og kun et stenkast fra den ældste tømrerhandel i Esbjerg, Steff-Byg, siger René Lyngby Jensen, der er butikschef hos Carl Ras i Holstebro og nu også bliver butikschef for det nye engroscenter i Esbjerg. Han har mere end 20 års erfaring med butikssalg og butiksledelse i Midt- og Vestjylland.

- I Carl Ras vil vi være håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver; også i Esbjerg. Esbjerg er en by i udvikling og i et område i høj vækst. Vi oplever, at der er et marked med stort potentiale. Vi er glade for, at vi nu kan blive en del af byen og det lokale butiksliv og herigennem servicere og rådgive de lokale håndværkere, tilføjer han.

Lokale specialister med mere end 20 års erfaring
Personalet bag Carl Ras' nye engroscenter i Esbjerg består foruden René Lyngby Jensen af Tonny Toftgaard, der bliver teamleder i Esbjerg, Jan Espersen, der bliver intern sælger, samt Peter Graff, der får ansvar for butikkens bybil, der på daglig basis skal bringe bestillingsvarer ud til håndværkerne i området.

- Alle tre er dedikerede, lokale specialister, der har over 20 års erfaring i branchen og et bredt kendskab til håndværkerne i nærområdet, siger René Lyngby Jensen.

Han fortæller videre, at Tonny Toftgaard er en erfaren isenkræmmer, der både har prøvet kræfter som butikssælger, afdelingsleder og butikschef. Han har 15 års erfaring hos Stark i Esbjerg og var forinden næsten 20 år hos EA Værktøj i Esbjerg.

Jan Espersen, der er bosat i Ribe, har 20 års erfaring med butikssalg i branchen; senest har han været ansat hos XL Byg i Bramming.

Med Carl Ras' fokus på beslag, stanglåse og låsesystemer har man også valgt at ansætte Peter Graff, der har 25 års erfaring som låsesmed i Esbjerg og kommer fra en stilling hos Vestjysk Låseservice.

En bedre skiltning og flere farvebudskaber skal skabe en god kundeoplevelser for håndværkerne i Carl Ras' nye engroscenter i Esbjerg.

Vil gøre det nemmere for håndværkerne
Butikken i Esbjerg bliver med et nyt koncept, der adskiller sig fra Carl Ras' andre engroscentre. Det er indrettet i samarbejde med det jyske designbureau Modus.

- Vi har forsøgt at skabe en indretning, der gør det overskueligt og nemt for kunderne at finde rundt. Vi har for eksempel flere højreoler med produktkategorierne samlet et sted, flere farvebudskaber og bedre skiltning, der gør det nemt for dem at navigere i. De vil samtidig blive mødt af flere budskaber og fortællinger om, hvem Carl Ras er, og hvad vi kan, siger René Lyngby Jensen og tilføjer:

- Målet med den nye indretning er at give håndværkerne en bedre kundeoplevelse, når de handler hos os, så de kan blive inspireret og hjulpet hurtigere på vej i deres travle hverdag.

Åbningsfest i Esbjerg med flere tilbud
Når Carl Ras slår dørene op til det nye engroscenter den 30. marts, bliver det med en åbningsfest. Det sker på Østre Gjesingvej 9A i Esbjerg fra kl. 06.00-16.00.

- Vi glæder os meget til at vise butikken frem og forventer at tage imod en masse glade håndværkere i området på åbningsdagen, siger René Lyngby Jensen og tilføjer:

- De får rig mulighed for at gå på opdagelse i vores nye butikskoncept og i et sortiment, der rummer alt fra værktøj, beslag, arbejdstøj, fugemasser og stanglåse. Der vil være masser gode åbningstilbud, leverandørbesøg og forplejning hele dagen til åbningsfesten.

Læs åbningsavisen her.

-dc

Læs mere om Byggeri

28/3 2023