left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Nyt netværk for tømmerhandlere og deres leverandørerMange både leverandører og tømmerhandlere har vist interesse for et brancherelateret erhvervsnetværk. Nu er netværket en realitet. Genrefoto: Louise S. Strøbech

Nyt netværk for tømmerhandlere og deres leverandører

Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk, FUT, opretter et erhvervsnetværk, hvor leverandører og tømmerhandlere kan mødes, danne brancherelaterede netværk, vidensdele og diskutere aktuelle problemstillinger i branchen

Del artiklen på

Efter længere tids forberedelse kan tre repræsentanter fra FUT og to eksterne personer nu præsentere datoen for det stiftende møde af det nye erhvervsnetværk. Tirsdag 5. oktober kl. 9-11 ved Rheinzink i Brabrand ved Århus er dagen, hvor FUT-ErhvervsNetværk kommer til verden.

Formålet med og visionen for netværket er at skabe dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden, diskutere aktuelle problemstillinger og ikke mindst at skabe et stærkt brancherelateret netværk på kryds og tværs af leverandørerne og tømmerhandlerne i byggebranchen.

’Vi har talt med mange leverandører og tømmerhandlere om, at vores byggebranche mangler et erhvervsnetværk. Vi er overbeviste om, at det fysiske netværksmøde spiller en stor rolle i vores travle hverdag. De fysiske møder ser vi dagligt i stor stil, når branchens leverandører besøger og servicerer de danske tømmerhandlere. Derfor tilbyder vi nu alle i vores erhvervsklub at blive medlem af FUT-ErhvervsNetværk’, lyder det fra de fem initiativtagere.

FUT-ErhvervsNetværk tilbyder 4-6 netværksmøder hvert år ved forskellige leverandører eller andre institutioner i branchen. Der vil være en fast agenda med relevante eksterne indlæg, forskellige cases, drøftelse af problemstillinger, nyheder, sociale arrangementer og virksomhedspræsentationer. Netværket lover taletid til alle.

De fem repræsentanter og tovholdere er Per Rasmussen fra Rheinzink og René Krogsgaard Rønne fra Krunika, samt Niels Jørgen Lerche-Thomsen (Stark Ribe), Jesper Haslund (Davidsen Fredericia) og Bo Louring (Kjellerup) fra FUT.

-los

Læs mere om Byggeri

20/9 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.