Aktuelle nyheder - Byggeri

Stark breder sig i SønderjyllandStark har nu i alt 83 forretninger i Danmark og Grønland.

Stark breder sig i Sønderjylland

Byggecenterkæden overtager Arnum Rør, der er en veletableret specialist inden for vand og afløb i Sønderjylland. Med købet forventer Stark at kunne styrke sin position i lokalområdet og i regionen

Del artiklen på

Med købet af Arnum Rør overtager Stark en af Sønderjyllands mest veletablerede specialister inden for vand og afløb. Den næsten 70 år gamle virksomhed fortsætter som en specialistforretning i Stark-kæden under eget navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

- Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i det sønderjyske område og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af Stark-familien, hvor Arnum Rør tilfører os specialistviden inden for vand og afløb, siger salgsdirektør i Stark Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Arnum Rørs ejer og direktør Jens Christian Mikkelsen ser frem til at blive en del af Stark:

- Salget til Stark styrker Arnum Rør og udbygger vores stærke position i lokalområdet, mens Stark samtidig styrker sig i regionen og øger sit engagement i VA-segmentet. På den måde er vi et godt match, og jeg ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet, siger han.

Fortsætter vækststrategi
For Stark understreger købet af Arnum Rør ønsket om at være håndværkernes foretrukne byggepartner, der kan levere totalløsninger til kundernes byggeprojekter.

- I Stark arbejder vi hele tiden på at opnå en stærk tilstedeværelse lokalt, så vi kan være helt tæt på vores kunder. I Sønderjylland giver Arnum Rør os endnu flere muligheder for at målrette sortiment, service og rådgivning til de professionelle håndværkere og entreprenører i området. Vi glæder os til at bygge videre på de stærke relationer, som Arnum har opbygget i Sønderjylland gennem årtier, siger Mads Brejnholt Madsen.

Med overtagelsen af Arnum Rør fortsætter Stark sin vækststrategi. Gennem de seneste tre år har Stark bl.a. overtaget SJAKK-kædens aktiviteter i Midt- og Østjylland, fire XL-Byg Jens Schultz-forretninger i det sydfynske område og åbnet en forretning i Rønne på Bornholm samt fire Stark Shops i det centrale København. Endelig købte Stark tidligere i år XL-Byg i Allinge på Bornholm.

-dc

Læs mere om Byggeri

19/5 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.