Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Würth åbner butik midt i KøbenhavnDen ny Würth butik indeholder et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Würth åbner butik midt i København

For godt et halvt år siden åbnede Würth deres første megastore i Sydhavnen, og nu kan håndværkerne i Københavns centrum glæde sig til hurtig og nem forsyning af skruer, byggeskum, værnemidler mm.

Del artiklen på

Et beboelsesområde med tæt bebyggelse og ligeså tæt trafik er ikke det mest typiske sted at placere en håndværkerbutik. Derfor har Würth også tænkt i flere typer af leveringsløsninger ifm. åbningen af deres ny butik i Dronningens Tværgade 21 i København K, så det er nemt for kunderne at få fat i de Würth produkter, de lige står og mangler.

- Tiden er kostbar for vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at være så tæt på dem som muligt. København er et af de områder i Danmark, hvor der er allerflest byggeprojekter i gang, men det er også et område, hvor det er vigtigt, vi tænker i forskellige løsninger, fordi det mange steder tager tid at komme frem - derfor har vi også planer om at åbne endnu flere butikker i København, siger Würths kædechef, Rune Liljeroth.

Nem adgang til her-og-nu-produkter
Det er relativt hurtigt og nemt at komme forbi Würth Megastore i Sydhavnen, og butikken har et betydeligt større udvalg end en traditionel Würth-butik, hvor man primært finder de produkter, håndværkerne i lokalområdet bruger flest af i hverdagen. I butikken i Dronningens Tværgade vil kunderne kunne finde et bredt udvalg af bl.a. værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, men sortimentet bliver mindre end i Sydhavnen. Det handler om at matche forskellige behov hos kunderne, forklarer Rune Liljeroth:

- Vores megastore i Sydhavnen er indrettet efter, at der skal være god mulighed for at gå på opdagelse og få masser af ny inspiration. Med butikken i Dronningens Tværgade ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt for vores kunder i City at få fat i vores produkter, når de skal bruge dem her og nu. Derfor er vi også meget opmærksom på, at med den trafik, der er i København City, så vil det ofte være nemmere og hurtigere for vores kunder, at vi leverer det, de skal bruge, direkte hos dem - enten på byggepladserne eller hjemme hos Fru Jensen, hvor de er i gang med en opgave.

Flere af Würths butikker tilbyder byggepladsservice, hvor kunderne kan bestille varer fra hele Würth Danmarks produktsortiment, som bliver leveret den efterfølgende dag direkte på byggepladsen og evt. lagt på plads i containeren med byggematerialer. Denne service tilbydes også fra butikken i Dronningens Tværgade. Herudover tilbyder Würth også at levere varer fra butikssortimentet indenfor 30 minutter i København.

Würth Dronningens Tværgade åbner onsdag d. 27. marts kl. 6.30 og indvies formelt kl. 12.00.

Inden sommerferien planlægger Würth at åbne yderligere to butikker - én i Thisted og én i Thorshavn på Færøerne. Herudover er der planer om yderlige tre nye butikker i andet halvår af 2019. Ved årets udgang vil Würth dermed have ca. 35 butikker i Danmark og er dermed godt på vej mod at indfri sin ambition om, at alle i Danmark skal kunne nå frem til en Würth-butik inden for 20 minutter.

-kj

Læs mere om Byggeri

21/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder