LCA
LCA
scroll
Får ikke nok kærlig opmærksomhed: Overdrager forretningsområde til konkollegaerTrods overdragelsen fortsætter forretningen under samme tag.

Får ikke nok kærlig opmærksomhed: Overdrager forretningsområde til konkollegaer

Der er ikke tid nok til låseservice for Mariendal El-Teknik, der derfor overdrager forretningsområdet til KN Låseteknik

Mariendal El-Teknik overdrager forretningsområdet låseservice til KN Låseteknik, der er en solidt forankret låsesmeds-forretning i Nordjylland og Vendsyssel.

- Vi har truffet et strategisk valg om at udviklingen af vores låse-team skal ske udenfor Mariendal. Vi favner bredt og har stor fokus på både vores projektforretning, vores serviceforretning og ikke mindst vores CTS- og automationsforretning, som alle har kæmpestort potentiale ind i den grønne omstilling.

- Det betyder at et mindre forretningsområde som låseservice ikke får den kærlige opmærksomhed, det fortjener.

- Derfor er vi meget glade for at kunne videregive stafetten til KN Låseteknik, som brænder for at videreudvikle forretningsområdet og de mange gode kunderelationer – til glæde og gavn for både vores dygtige medarbejdere og ikke mindst vores kunder.

- I dagligdagen fortsætter vi under samme tag og ser meget frem til det fremtidige samarbejde, siger adm. direktør, Johan Ungermann Poulsen, Mariendal El-Teknik A/S.

Han suppleres af Peter Allan Christensen, der ejer KN Låseteknik:

- KN Låseteknik kan med den nye lokation og dygtige medarbejdere i Aalborg udvide vores forretning geografisk, lige som vi også vil kunne yde en endnu bedre service hos kunderne med et stærkere hold. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen af KN Låseteknik, ligesom vi også glæder os til et tæt samarbejde med Mariendal i fremtiden.

-dc

2/1 2024