LCA
LCA
scroll
InstallatørGruppen vokser i KronjyllandKronjyllands El-service fastholder firmanavn, ledelse, medarbejdere, kontor og opretholder dermed den lokale forankring og tætte kunderelationer.

InstallatørGruppen vokser i Kronjylland

Elektrikerfirmaet fra Randers, Kronjyllands El-service, er den nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som nu består af 18 danske installationsvirksomheder

Kronjyllands El-service ligger i Randers, blev grundlagt i 2018 og har i dag mere end 50 medarbejdere. Ledelsen består af Thomas Lorentzen og Mikkel Teilmann, som har hhv. 30 og 14 års erfaring i el-branchen.

- Vi er glade for at blive en del af InstallatørGruppen, hvor vi ser gode muligheder i at erfaringsdele og sparre med de andre virksomheder i Gruppen samt at blive en del af det stærke sammenhold.

- Vi glæder os til at styrke vores kompetencer endnu mere og at udvikle vores virksomhed som en del af en større gruppe, siger de.

Med tilføjelsen består InstallatørGruppen nu af 18 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring 2 mia. kr. og flere end 1200 medarbejdere.

- Vi er meget glade for at byde Kronjyllands El-service velkommen i InstallatørGruppen. Det er et ungt selskab, som har været på en flot vækstrejse og har godt fat i Randers' lokalområde. Med Kronjyllands El-service styrker vi vores geografiske placering samt kompetencer indenfor el i Jylland, siger Peter Frandsen, direktør i InstallatørGruppen.

-dc

8/1 2024