scroll
NRGi sluger EBASJacob Vittrup, adm. direktør i NRGi-koncernen. Navneændringen træder i kraft den 1. juni 2022.

NRGi sluger EBAS

Danmarks største udbyder af tilstandsrapporter, energimærkninger og elinstallationsrapporter skifter navn til NRGi og bliver nu en fuldt integreret del af moderkoncernen

I 2021 udarbejdede EBAS mere end 12.000 tilstandsrapporter, der giver et overblik over en ejendoms tilstand og informerer køber om kvaliteten af en bolig – det gør EBAS til den største leverandør af tilstandsrapporter i Danmark.

Nu er EBAS som navn fortid. Navnet udgår nemlig i en brandmæssig sammenlægning med moderkoncernen, NRGi, og det er der flere grunde til forklarer Jacob Vittrup, adm. direktør i NRGi-koncernen.

- Navneændringen er dels drevet af et sammenfald i kundegrupper – både privat og erhverv – men også muligheden for at kunne levere et bredere værditilbud til vores kunder, når det gælder den grønne omstilling. Med ændringen skaber vi et ligeværdigt fokus mellem levering af grøn energi og energioptimering af bygninger og industrielle processer. Kunderne har nemlig ofte brug for begge dele i bestræbelserne på at reducere CO2-aftrykket, siger Jacob Vittrup.

Ny visuel identitet
Administrerende direktør i EBAS, Hans Jørgen Lorenzen, ser også en stor styrke i, at EBAS ændrer navn til NRGi.

- Under det nye navn vil vi fortsætte med at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de velkendte produkter og services, som vi tilbyder i dag, men herudover vil vi styrke vores tilbud til kunder og samarbejdspartnere i form af nye produktkoncepter, siger Hans Jørgen Lorenzen.

Med navneskiftet følger også en ny visuel identitet og en ny hjemmeside, som samler virksomhedens kompetencer,

- Det nye og mere moderne udtryk skal være med til at øge synligheden af vores virksomhed og tilbud. Som virksomhed vil vi gerne vise kunderne, at vi har kompetencerne og ressourcerne til at hjælpe dem hele vejen rundt, når det gælder grønne energiløsninger- og optimeringer, siger Jacob Vittrup.

-dc

25/5 2022