LCA
LCA
scroll
500 besøgende ved årets liftmesse - det bliver næppe en engangsforestillingScantruck præsenterede fire forskellige liftmærker på Dansk Liftmesse.

500 besøgende ved årets liftmesse - det bliver næppe en engangsforestilling

Om det skal være hvert eller hvert andet år står hen i det uvisse, men der var så stort tilfredshed med årets liftmesse, at der var bred enighed om, at messen bør gentages

14 liftfirmaer var på plads på det cirka 3000 m2 store udstillingsareal ved ZBC Transport og Logikstikskolen i Slagelse til den første udgave af Dansk Liftmesse.

Og med import og forhandling af fire markante liftmærker var Scantruck i messens tunge vægtklasse.

Med liftspecialist Flemming Jakobsen i front havde Scantruck-truppen et par travle dage på messen, som skønsmæssigt blev besøgt af 500 gæster med faglig interesse i liftbranchen.

- Det var de rigtige besøgende, vi mødte på Dansk Liftmesse. Alle de personer, der er vigtige for os som forhandler af liftene, og vi fik faktisk også nye bekendtskaber. Blandt dem også udenlandske besøgende. En gruppe svenske udlejere havde taget turen over Øresund for at se på det danske udbud af lifte, fortæller Flemming Jakobsen.

Han og kollegerne fra Scantruck kunne i øvrigt glæde sig over, at de også solgte materiel direkte på messen. Det havde forventningerne trods alt ikke rakt til forud for udstillingen. Flemming Jakobsen forudser, at Dansk Liftmesse ikke kun bliver en éngangs-foreteelse.

- Der var bred enighed blandt udstillerne om, at messen bør gentages. Nu skal der naturligvis lige evalueres på arrangementet, men jeg tror, at det kommer til at indgå i evalueringen, om Dansk Liftmessen fremover skal afvikles hvert eller hvert andet år, lyder vurderingen fra salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck.

-dc

15/5 2023