LCA
LCA
scroll
Ambitionerne er til at tage at føle på: GSV forfremmer vicedirektør til toppostFrank Olesen (tv.) og Dan O. Vorsholt (th.) tiltræder i deres nye respektive roller 6. juni 2023.

Ambitionerne er til at tage at føle på: GSV forfremmer vicedirektør til toppost

Vicedirektør Frank Olesen er ny mand for bordenden hos GSV, og målsætningen er øge væksten de næste fem år. Afgående administrerende direktør Dan O. Vorsholt udnævnes til næstformand i bestyrelsen

Dan O. Vorsholt har siden 2008 lagt fundamentet for det moderne GSV, men de seneste fem år har det været i tæt makkerskab med vicedirektør Frank Olesen. I den periode har GSV konsolideret sig som den største materieludlejer i Danmark med en omsætning på 1,5 milliard kroner, gået fra 375 til 550 medarbejdere og med 22 lokationer på tværs af Danmark - og blev sidste år opkøbt af én af Europas største materieludlejere, Groupe Kiloutou fra Frankrig.

Netop salget af GSV og den efterfølgende integration med Groupe Kiloutou har været førsteprioritet for Dan O. Vorsholt, som det seneste år i stigende grad har overladt ledelsen og driften til vicedirektør Frank Olesen. Nu skrives næste kapitel i Dan O. Vorsholt's GSV-historie, og han træder et skridt op som næstformand for bestyrelsen.

- Dan har været helt afgørende for integrationen med Groupe Kiloutou men vi er også enige om, at han nu retter sit blik mod GSVs kunder og vigtige strategiske projekter – særligt indenfor ESG og den fortsatte digitalisering af byggebranchen i Danmark, som han også brænder for, siger administrere direktør i Groupe Kiloutou, Olivier Colleau.

Dan O. Vorsholt betegner selv parløbet med Frank Olesen som én af grundene til GSVs positive udvikling de seneste år - og som kulminerede sidste år med salget til Kiloutou. I sin nye rolle ser han frem til at bruge mere tid med GSV's kunder, engagere sig yderligere i industrien og bevare førerposition på den digitale- og bæredygtige udvikling i byggebranchen.

- I Frank får vi en ny administrerende direktør, som kender opgaven og driften i detaljen, som ser mennesker før maskiner, og som leder har han en personlighed og ledelsesstil, der får os til at løfte i flok. Det ved vi bliver afgørende, hvis vi skal indfri vores vækstambitioner. Frank og jeg fortsætter uden tvivl med at have et tæt makkerskab, men jeg ser også frem til min nye rolle, hvor jeg igen kan komme tættere på vores kunder og partnere i industrien, siger Dan O. Vorsholt.

Den nye mand i spidsen for GSV har været vicedirektør de seneste fem år, og ifølge ham er hverken opgaven eller den nye dagligdag, der venter som administrerende direktør, uvant.

- I takt med at vi de seneste år har købt op i Danmark og er blevet en del af en europæisk familie, har jeg de seneste år overtaget mere fra Dan på den daglige ledelse. Jeg kender opgaven, men jeg ved også, hvad vi skal gøre mere af for at indfri vores ret ambitiøse vækstmål.

- Vi vil fortsætte vores markante vækst de næste fem år, endda i et marked som ser sværere ud end de fem forrige, men vi skal gøre det ved at bruge vores unikke bredde sammen med vores kunder og forstærke vores indsats med Kiloutou i ryggen på det danske marked – til gavn for vores kunder, men også helt nødvendigt i vores vækstplaner, siger Frank Olesen.

-dc

6/6 2023