left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Corona spænder ben for Hydrema Dagene Det er første gang, Hydrema har aflyst det traditionsrige kundearrangement, hvor kunderne i to dage kan komme og gå på fabrikken som de vil.

Corona spænder ben for Hydrema Dagene

Pandemien tvinger fabrikken i Støvring til afbræk i mangeårig tradition

Del artiklen på

Erhverv

Corona-pandemien rammer nu også de mange professionelle fagfolk, der har tradition for et nytårs-besøg hos Hydrema i Støvring syd for Aalborg. Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner må aflyse dette års udgave af de populære Hydrema Dagene mellem jul og nytår.

- Det er nødvendig, rettidig omhu, der tvinger os til at lave et afbræk i en ellers ganske imponerende række af arrangementer gennem mange år. Hverken lovgivningsmæssigt eller moralsk tillader Corona-situationen os at åbne fabrikken for de typisk mellem 2500 og 3000 gæster, der som regel besøger os på Hydrema-dagene. Vi er nødt til at give beskyttelse af både vores kunder og ansatte allerhøjeste prioritet, siger salgs- og servicechef Leif Søndergaard hos Hydrema.

Vender tilbage
Det er første gang, Hydrema har aflyst det traditionsrige kundearrangement, og Leif Søndergaard lægger ikke skjul på, at det har været en gevaldig kamel at sluge.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi vender stærkt tilbage med Hydrema Dagene fremover. Men det er meget ærgerligt, at vi i år ikke kan møde kunderne på den dejlige, uformelle måde, hvor gæsterne i to dage kan komme og gå, som de vil. Ikke mindst, fordi vi i øjeblikket tydeligt mærker god aktivitet i markedet. Samtidig har vi flere markante nyheder, som vi havde glædet os voldsomt til at præsentere, siger salgs- og servicechefen.

Specielt to af nyhederne var udset til hovedroller på Hydrema Dagene i år. Nemlig den helt nye hjulgraver MX17, som netop har øget antallet af modeller i MX-serien fra fem til seks.

Som et helt nyt Hydrema-produkt er MX17 kørt ind i rækken mellem MX16 og MX18. En anden markant nyhed er på vej i skikkelse af en fabrikkens ikoniske dumpere, som har fået en række af opdateringer både i og udenfor motorrummet. Den nye dumper kører officielt ind i Hydrema-programmet i løbet af efteråret.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

28/9 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.