Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Dansk maskinforhandler går sammen med international distributør

Dansk maskinforhandler går sammen med international distributør

Royal Reesink B.V. og Nicolaisen & Larsen har underskrevet en hensigtserklæring (letter of intent) om at forene kræfterne i Danmark

Del artiklen på

Nicolaisen & Larsen har været forhandler af JCB industri- og entreprenørmaskiner siden 1975. Firmaet har tre afdelinger beliggende Ulfborg, Vissenbjerg og Ringsted. Susanne Nicolaisen, der er adm. direktør og medejer, siger:

- Jeg er meget glad for dette samarbejde, som vil sikre os kontinuitet. Sammen kan vi se muligheder for en videreudvikling og styrkelse af virksomheden på det danske marked.

Royal Reesink er markedsledende som international distributør og tjenesteudbyder inden for maskiner af høj kvalitet, service og reservedele til landsbrugssektoren, landskabsvedligeholdelse, materialehåndtering, lagerdesign og construction. Det 234 år gamle hollandske selskab har en solid base i Holland og stærk international tilstedeværelse med 36 datterselskaber over hele verden. Gerrit van der Scheer, der er CEO for Royal Reesink, siger:

- For Royal Reesink er dette samarbejde med til at øge vores tilstedeværelse i Norden. Vi har stor tillid til det nuværende team hos Nicolaisen & Larsen, som vil blive udvidet yderligere med en solid salgsstyrke.

Der vil i de kommende måneder blive arbejdet med detaljerede planer for samarbejdet, og det nye partnerskab forventes officielt bekræftet inden udgangen af første kvartal 2021.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

19/2 2021
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.