left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Halgruppen køber GSV's teltafdeling

Halgruppen køber GSV's teltafdeling

Halgruppen køber GSV Materieludlejnings teltafdeling. Med købet fortsætter Halgruppen konsolideringen på det danske marked for arbejdstelte og telthaller

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

Halgruppen køber GSV Materieludlejnings teltafdeling. Med købet fortsætter Halgruppen konsolideringen på det danske marked for arbejdstelte og telthaller.

- Halgruppen er i dag en af de førende på området med teltoverdækninger, med alt lige fra standard til totaloverdækninger. Opkøbet og det fremtidige samarbejdet vil øge væksten for os i markedet, siger direktør Kim Jansdorf fra Halgruppen Danmark.

Halgruppen er en virksomhed som arbejder med salg og udlejning af stålhaller, telthaller, arbejdstelte, presenninger, eventtelte og andre arrangementsprodukter. Vi har hovedkontor i Oslo, omsætter for ca. kr. 400 mio. og afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Letland.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

8/7 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.