Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Har du udstyret på byggepladsen i orden?

Har du udstyret på byggepladsen i orden?

ANNONCE: Hvis du arbejder i byggebranchen eller i landbrugsfaget, så ved du også, hvor meget forskelligt udstyr det kræver for at kunne være med. Hver dag byder på nye opgaver, og ved hver opgave kræves forskelligt udstyr

Del artiklen på

Opgaverne varierer både i størrelse og tid, så det kan være svært altid at være på forkant med, hvilket udstyr der skal bruges. Har du ikke det rigtige udstyr, så kan det betyde, at en given opgave tager længere tid end forventet, og du står tilbage med et stort økonomisk tab. Det kan også betyde, at du må takke nej til mulige opgaver, og så kommer man jo desværre ikke særlig langt. Derfor er udstyr utroligt vigtigt ved et byggeri, men det kræver en hel masse plads at have alt det udstyr stående, man gerne vil have, og det koster også en hel del penge, at købe sig til alt det udstyr, man tror man får brug for.

Lej en teleskoplæsser til alle slags opgaver

Derfor kan det være en rigtig god idé at leje udstyr, og på den måde have al slags udstyr til byggeriet til rådighed, når det skal bruges. En maskine som er vigtig at have på en byggeplads, er en teleskoplæsser.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en teleskoplæsser, så er det på høje tid. Her får du en robust maskine, der kan bruges til mange forskellige opgaver, og som både er god at have på den store og lille byggeplads. Den er nemlig arbejdsdygtig og nem at manøvre, selv hvis pladsen er trang. Teleskoplæsseren er lavet til at kunne klare alle de forskellige slags løfteopgaver, som opstår ved et byggeri. Basalt set kan den udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men den er dog lige en tand mere avanceret, og dermed uundværlig på byggepladsen.

Læs mere om EntreprenørMateriel

9/10 2018
EntreprenørmaskinerArbejdsteltBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKranerLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder