left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Kæmpeordre på 20-mands moduler til Nyt OUH Ajos har netop leveret de første fire skurvogne af en samlet levering på 40 til Nyt OUH.

Kæmpeordre på 20-mands moduler til Nyt OUH

SPONSORERET INDHOLD: Udlejningsvirksomheden Ajos a/s har netop leveret de første af i alt 40 skurvogne til sygehusbyggeriet

Del artiklen på

Et nyt og omfattende sygehusbyggeri tager form ved Odense. Det nye Odense Universitetshospital (Nyt OUH) forventes at stå færdigt i slutningen af 2022. Med en størrelse på 247.000 kvm. og et budget på 6,3 mia. kroner bliver det nye universitetshospital det største nybyggede sygehus i Danmark.

Byggeprocessen er i fuld gang, og den bliver understøttet af Ajos, der netop har leveret de første af i alt 40 skurvogne til byggepladsen, hvor de er lejet for en toårig periode.

- De første fire skurvogne blev som aftalt leveret i uge 26, og de resterende opsættes efter sommerferien, heraf de fleste nybyggede fra vores danske modulleverandør. Alle 40 skurvogne er 20-mands moduler, som indeholder omklædningsfaciliteter med to bad, to toiletter, fire vaske og 20 dobbeltskabe, siger afdelingschef for skure, Johnny Bak Pedersen.

Aftalen kom på plads efter en direkte henvendelse fra italienske JV CMB/Itinera, der har vundet alle hovedudbud på byggeriet af sygehuset, til Ajos om at komme med et bud på en skurvognsløsning. En besigtigelse af byggepladsen af Ajos' fagfolk dannede fundamentet for en grundig og konstruktiv dialog, hvor krav og konkrete løsninger blev afklaret.

- Første skridt til et succesfuldt samarbejde begynder med god planlægning. Man kommer langt med en god dialog, og vi var meget fokuserede og reagerede hurtigt på kundens spørgsmål. Vi efterlever for det første kundens krav, men derudover er det vigtigt at være til stede for kunden og yde et højt serviceniveau, siger udlejningskoordinator i Ajos, Nanna Pedersen, der har den direkte kontakt til JV CMB/Itinera døgnet rundt.

En massiv investering
I forvejen råder Ajos over ca. 100 skurvogne hver til 20 mand, og det antal bliver med ordren til OUH nu øget med 30. Det er således en massiv investering, Ajos har foretaget for at følge med efterspørgslen.

- Ajos ser større og større behov for denne type løsninger, og vi investerer derfor løbende i nye 20-mands moduler. Vi har rigtig mange kunder, som er begyndt at anvende 20-mands moduler på deres byggepladser. Blandt andet fordi de er indrettet optimalt. Det betyder, at entreprenøren slipper for at have halvtomme vogne stående på byggepladsen, hvilket sparer både plads og penge. Tidligere var det kun de større entreprenører, som valgte 20-mands moduler, men det er vores erfaring, at de også vinder frem på mindre byggepladser, siger Johnny Bak Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet...
De første skurvogne var tilgængelig fra udlejningsvirksomhedens afdeling i Vejle. De resterende, hvor hovedparten er nybyggede, opsættes efter sommerferien.

LED-lys og varmepumper
Ajos' skurvogne er alle udstyret med LED-belysning og kan også leveres med varmepumper, der er med til at sikre et lavt forbrug af elektricitet og et godt indeklima, såvel som varmepumper er med til at reducere unødigt CO2-udslip.

- Vælger entreprenøren en løsning med 20-mands moduler, skal der sammen med velfærdsfaciliteterne etableres en fælles kantine. Foruden at indvirke positivt på økonomien er de fælles spisepladser med til at fremme dialogen mellem faggrupperne på pladsen. Man lærer hinanden bedre at kende ved at sidde og spise og tale sammen i stedet for at sidde i hver sin vogn. Kantinen bliver en social funktion, der skaber ro på byggepladsen, giver sammenhold og forbedrer fremdriften i et projekt, hvilket i høj grad også er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, siger Johnny Bak Pedersen og fortsætter:

- Nyt OUH er et virkelig omfattende projekt, som vi naturligvis er stolte over at kunne levere til. Det har krævet endnu en investering i nye skure for os, og det gør vi gerne, for vi kan se, at efterspørgslen i markedet er enorm. Alt, vi kan få fingrene i af skurvogne, lejer vi hurtigt ud igen. Især 20-mands modulerne har en størrelse, som bygherrer landet over virkelig har opdaget potentialet i, og derfor er vi i gang med at opbygge en stor volumen af skurvogne, så vi kan servicere endnu flere kunder i fremtiden.

Da byggeriet af Nyt OUH gik i gang, opførte Ajos i øvrigt det midlertidige besøgscenter, som stadig huser kontorer, mødefaciliteter mv. for byggeledelse, rådgivere o.a. Besøgscentret er opført af pavilloner og rummer mange arkitekttegnede løsninger.

Læs mere om EntreprenørMateriel

30/6 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.