Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Lancerer grovædende neddelerAfhængigt af, hvad den fodres med, neddeler VTS95 op til 110 tons materialer i timen. Den mobile grovæder vejer 35 tons.

Lancerer grovædende neddeler

Den irsk-canadiske producent af entreprenørmateriel, McCloskey, øger produktporteføljen og sætter også tænderne i blødere materialer

Del artiklen på

I forvejen er den irsk-canadiske McCloskey blandt de toneangivende producenter af både knusere, sortereanlæg og transportører. Nu sætter kæmpen også tænderne i blødere materialer end beton, granit, asfalt og andre af de hårde, der knuses og sorteres til ny anvendelse i betonproduktion eller som vejfyld.

McCloskey har lanceret den første maskine i en ny produktlinje af neddelere.

- I første omgang laver fabrikken én model, VTS95, som er en langsomtgående, og dermed grovædende mobil neddeler til alle former for træaffald, tagpap, plastic og alt muligt andet, der skal omdannes til biomasse. Den er meget velkommen i sortimentet. Der neddeles mere og mere rundt omkring af både private virksomheder og naturligvis ikke mindst på kommunale pladser, hvor gamle møbler, trærødder og meget andet forvandles til biomasse, forklarer produktchef Morten Gren Pedersen hos Scantruck, som er dansk McCloskey-importør.

Han tilføjer:

- Der har virkelig manglet en neddeler i McCloskey-sortimentet, som ellers rummer mobilsigter, tromlesorterere, alle typer knusere, transportørere og vaskeanlæg til grus- og stenmaterialer. Jeg forudser, at fabrikken i første omgang udvider neddeler-linjen med en lidt mindre model, som der vil være et godt marked for i Danmark. Men vi har allerede forespørgsler, der viser interesse også for VTS95, som er konstrueret til at neddele næsten enhver form for materialer, og som har høj kapacitet.

Asynkrone knive
Neddeleren McCloskey VTS95 er udstyret med et kraftigt skærebord med otte barske Samurai-knive. De roterende knive på dobbelte aksler kører asynkront i begge retninger. Det sikrer, at input-materialet konstant bevæger sig for at hindre ophobning og samtidig maksimere neddelingseffektiviteten.

Maskinen har flere programmer til forskellige former for neddeling og kan blandt andet lave tovejs neddeling med fuldt drejningsmoment.

Cat har leveret motorkraften i form af en 540 hk Stage V-motor, som altså opfylder de nyeste miljøkrav.

Lanceringen af den nye produktlinje sker i øvrigt med helt afgørende eksperthjælp fra Horsens-virksomheden Metso Waste som en del af den internationale Metso-koncern, som i 2019 overtog McCloskey.

Metso Danmark hed tidligere M&J efter Møller og Jochumsen, som grundlagde virksomheden i 1857.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

22/10 2020
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.