Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Nye Manitou-maskiner til Danmarks største teltudlejerØrsted Telte er landsdækkende leverandør af telte i store formater. Ved opsætning og nedtagning af teltene er deres nye Manitou MT625HA uundværlig. Her demonstreret af montør Vytaukas Kupcikevicius.

Nye Manitou-maskiner til Danmarks største teltudlejer

SPONSORERET INDHOLD: Ørsted Telte leverer store og kraftige telte til kunder i hele Danmark, og det sker med hjælp fra sine Manitou-teleskoplæssere og -trucks

Del artiklen på

Selv hvis man ikke umiddelbart genkender firmanavnet Ørsted Telte, så har man med meget stor sandsynlighed befundet sig op til flere gange i et af deres telte. Eller endda i flere af deres telte.

Firmaet, der har hjemme lidt øst for Randers, har ikke overraskende udlejning af telte som sit levebrød. Men glem alt om telte til havefester, konfirmationer og lignende private arrangementer. Hos Ørsted Telte arbejdes der kun med telte i store formater. Store og tunge teltduge i kraftig PVC og med tilhørende skeletkonstruktion i aluminium og stål.

- Vi leverer blandt andet til en stor del af Danmarks festivaler, til dyrskuer, Folkemødet på Bornholm og til store virksomheder, der skal holde firmafester. Her gør vi brug af vores Manitou-trucks og -teleskoplæssere, siger Keld Sørensen, direktør i Ørsted Telte.

Manitou maskiner med landet rundt
Håndteringen af de store telte og tilhørende udstyr kræver mere end et sæt stærke arme. Eller to for den sags skyld.

Derfor har Ørsted Telte i alt syv Manitou-teleskoplæssere eller -trucks med en kapacitet op til 2,5 ton. I forsommeren i år købte firmaet ny Manitou teleskoplæsser model MT625HA og en Manitou truck model MC25-4. Begge har en løftekapacitet på 2,5 ton. Teleskoplæsseren har en løftehøjde på op til næsten seks meter og en rækkevidde på tre meter, mens trucken kan løfte op til 3,3 meter højde.

Keld Sørensen etablerede firmaet i 1992 med investeringen i et cirkustelt med tre master, som skulle lejes ud. I dag er der 80 ansatte i firmaet, som med hjælp fra sine Manitou-maskiner læsser, opstiller og nedtager de store telte landet over.

Aldrig fristet af andre mærker
Har man fået foretaget en PCR test i Danmark, er det sket i et telt fra Ørsted Telte. Deltagerne i Den Store Bagedyst på DR1 arbejder også i et telt fra samme firma, og DM i Skills og DGI’s Landsstævne ville heller ikke have fundet sted, hvis ikke Ørsted Telte havde telte, mandskab og Manitou-maskiner på stedet.

Teltene anvendes også i byggeriet ved projekter, som kræver afskærmning mod vind og vejr i kortere eller længere tid.

- Vi kan tage dem med ud til kunderne, og de fungerer bare perfekt til at løse opgaverne. Vores primære krav er, at maskinerne skal kunne køre over det hele. Også når underlaget er blødt. Og så skal de kunne læsse lastbilerne i den nødvendige højde. Vi har set på andre mærker, men har aldrig været fristet til at købe dem. Manitou er det, som, vi synes, fungerer bedst, så vi har aldrig købt andet. Og så er vi glade for Freddy hos Scantruck, som vi har handlet med gennem mange år, siger Keld Sørensen.

Danmarks største
Han har selv fundet sine kunder ved at banke på de rigtige døre. Andre har selv fundet Ørsted Telte A/S.

- Vi er langt de største i Danmark på vores område, og det er resultatet af en udvikling over mange år. Vi har altid vores teleskoplæssere og trucks med ude hos kunderne for at håndtere teltene og udstyret. Maskinerne har en levetid på 4-5 år hos os. Vi køber altid fabriksnye maskiner og efter ca. 2000 timer er de klar til udskiftning, siger Keld Sørensen.

Med en kapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på 3,3 meter er Manitou MC25-4 både stærk og nem at manøvrere, hvor pladsen er begrænset.

Læs mere om EntreprenørMateriel

26/10 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.