left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Nye regler for skurvogne

Nye regler for skurvogne

Ny bekendtgørelse indeholder en række ændringer til, hvordan skurvogne skal indrettes fremadrettet. De nye krav gælder for alle nye skurvogne fra den 1. juli 2021

Del artiklen på

Samfund - Byggeri

Lås til baderum er en af de centrale ændringer, som netop er trådt i kraft i forbindelse med en ny bekendtgørelse over indretningen af skurvogne.

Bekendtgørelsen kommer i kølvandet på et politisk ønske om, at flere køn skal kunne dele skurvogne, skriver Dansk Byggeri.

Regler for indretningen
I den nye bekendtgørelse er der lavet en række ændringer i forhold til arealkrav i indretningen af skurvognene. Det betyder, at reglerne til indretningen nu blandt andet indebærer følgende krav:

Brusebadet skal have et forrum med siddeplads, mulighed for aflægning og/eller ophængning af tøj samt en dør, der kan låses
Alle toiletrum skal kunne låses, og der skal være mulighed for at komme af med sanitært affald via en hygiejnepose
Der skal være køleskab i spiserummet
Arbejdstøj skal kunne tørres i et tørreskab.

De nye indretningsregler gælder kun for nye skurvogne, der produceres den 1. juli 2021 og fremefter. Alle skurvogne der er produceret før, skal ikke leve op til de nye krav.

-jhn

Find de nye regler her

Læs mere om EntreprenørMateriel

25/6 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.