LCA
LCA
scroll
Røde lamper blinker over liftmassenStyregruppen i Dansk Liftmesse: Jørn Martinsen, Henrik Skibsted og Jesper Krogh Jensen.

Røde lamper blinker over liftmassen

Til maj gentages Liftmessen, som blev afviklet for første gang i år og er den største udendørs messe med fokus kun på lifte og minikraner. Allerede nu er alle stande solgt

I Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget af lifte og minikraner og møde de førende producenter og forhandlere samlet på et sted.

Og dette års messe beviste også det store behov hos kunderne for netop at kunne få det forkromede overblik over de mange spændende muligheder branchen har at byde på.

- Vi besluttede ret hurtigt, at messen skulle afholdes igen i 2024 på baggrund af de mange positive tilbagemeldinger fra både messegæster og udstillere. Kort tid efter dette års messe, var alle stande allerede udsolgt til næste år.

Det på trods af, at antallet af udstillere er udvidet for at imødekomme efterspørgslen. Vi hører desuden, at Norge og Sverige leger med tanken om at lave det samme setup i deres markeder. Så vi har helt sikkert ramt noget interessant, siger formanden for foreningen Dansk Liftmesse Henrik Skibsted, som også er adm. direktør i liftfirmaet Ahern Denmark.

På messen, der finder sted den 16. – 17. maj 2023 i Slagelse, vil de besøgende blive præsenteret for et kæmpe udvalg af lifte og minikraner og få mulighed for en snak med liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet.

På messen vil de forskellige udstillere præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil-lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet.

Messegæsterne kommer til at møde 21 forskellige udstillere, som kommer med et bredt udvalg af forskellige maskiner og mærker og ikke mindst en række spændende produktnyheder, som de hver især vil præsentere på den 3000 m2 store messe.

- Vi var meget tilfredse med dette års messe og vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle deltage som udstiller igen næste år. Målgruppen for messen er særdeles interessant for os, og vi fik mange værdifulde kontakter og ordrer med hjem, siger direktør Michael Jessen fra Jysk Lift Service. 

Næste år kan messegæsterne glæde sig til at se de sidste nye maskiner, som markedet har at tilbyde. Flere af udstillerne kan også præsentere en række spændende nyheder.

Det går stærkt i branchen lige nu, både pga. den store efterspørgsel fra kunderne, men også på udviklingssiden, hvor producenterne har stort fokus på at teste og udvikle nye miljøvenlige lifte og minikraner på bl.a. el og lithium.

Flere af udstillerne kommer også til at løfte sløret for deres seneste produktnyheder på messedagene i Slagelse.

Alle udstillerne og deres store udvalg af maskiner og produktnyheder vil blive løbende præsenteret op mod messestart. Man kan følge med på Liftmessens sociale medier og læse om de forskellige udstillere her.

Dansk Liftmesse finder sted den 16. – 17. maj 2024 i Slagelse på ZBC Transport & Logistikskolens udendørs areal på Dalsvinget 18, 4200 Slagelse.

-dc

14/12 2023