left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Sender live fra både førerhuset og undervognenEn Scantruck-medarbejders kamera sætter fokus på de maskiner, som kunden ønsker at se nærmere på. Der er optimale muligheder for at gå helt tæt på alle detaljer på maskinerne.

Sender live fra både førerhuset og undervognen

I Scantrucks brugtcenter står masser af maskiner klar til at rykke ind på kundernes skærme

Del artiklen på

Nytænkning

Scantruck er klar til at rykke ind på kundernes smartphones, tablets og computere. Maskinfirmaets brugtcenter har et stort udvalg af alle typer maskiner, der nu er klar til virtuel præsentation.

- Når corona-pandemien stiller sig i vejen for, at vi forsvarligt kan invitere til åbent hus på den kendte måde, rykker vi det åbne hus ud med visning og præsentation af maskinerne direkte hos de maskininteresserede. Vi er simpelthen klar til at sende live fra både førerhuset, undervognen og alle andre steder på maskinerne. Dermed kan vi lave ’walk around’ med samtlige maskiner og sende til kunderne, som i ro og mag kan studere de maskiner, de finder interessante. Samtidig med at vi får en snak om maskinerne, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Artiklen fortsætter under billedet...

Også nye maskiner
Maskinpræsentationerne hjemme hos de enkelte kunder vil ikke kun begrænse sig til de rigtig mange brugte maskiner, der er på lager og klar til levering fra brugtcentret i Skive. Der vil også være mulighed for virtuel fremvisning af nye maskiner, hvor Scantruck er solidt forsynet med egne importmærker som Komatsu, Manitou, Weycor, McCloskey og lift-mærkerne GMG, PB Platforms og som nyeste i Scantruck-familien, Platform Basket.

- Vi vil naturligvis fortsat gerne have besøg af kunder, der vil se maskinerne i virkeligheden og sparke dæk, og mange lægger heldigvis også vejen forbi. Men hvis de ikke har mulighed for at komme forbi, kan en virtuel fremvisning være en rigtig god mulighed. Og altså også i stedet for et stort åbent hus-arrangement i denne corona-tid, siger Claus Bjerregaard.

Når maskinkunder ønsker at ’komme til åbent hus’, eller simpelthen ønsker at se nærmere på konkrete maskiner, kontakter de blot Scantrucks brugtcenter og laver en aftale om fremvisningen. Derefter mødes kunden via telefonen med en Scantruck-medarbejder, som med kamera bevæger sig rundt om, ovenpå og måske nedenunder den eller de maskiner, der er aktuelle. Dermed er der også mulighed for at nærkikke helt konkrete detaljer.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

6/9 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.