LCA
LCA
scroll
Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammerenScantruck melder klar til stor online jule-auktion med brugte maskiner og tilbehør fra den 13. til den 20. december.

Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammeren

Op til jul afholder Scantruck juleauktion hvor både en lang række af udstyr og 30 brugte maskiner kommer på bud. Med hver aftale følger en sixpack med Hancock Merry Christmas-juleøl

Scantruck gør klar til jul med hammerslag. I dagene op til jul sætter maskinfirmaet adskillige maskiner af alle typer på auktion på internettet, hvor der hverken bliver mindstepriser eller salær på handlerne.

- Vi har altid flere end 300 brugte maskiner på lager. Nu tager vi en juletur rundt imellem dem og håndplukker godt og vel 30 maskiner af alle typer til den store juleauktion. Der bliver tale om både teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre slags maskiner, fortæller salgskonsulent Mikkel Balling hos Scantruck.

Auktionen afvikles online på auktion.scantruck.dk med start den 13. december og hammerslag den 20. december.

- Når hammeren er faldet, og de enkelte maskiner har fundet nye ejere, kender køberne prisen med det samme. Auktionen starter uden mindstepriser på maskiner og slutter uden, at der lægges auktionssalær til hammerslagsprisen. Så den reelle pris for købet er den samme som hammerslaget, forklarer Mikkel Balling.

Foruden de brugte maskiner, kommer juleauktionen også til at omfatte brugt tilbehør i form af mandskabskurve, skovle, pallegafler og andet grej.

- Til at medvirke til den gode julestemning følger der en sixpack med Hancock Merry Christmas-juleøl med hver handel. Uanset om man har været heldig at få hammerslag på en skovl eller en teleskoplæsser, så er vi klar med seks juleøl, siger Mikkel Balling.

Det er ikke nødvendigt at købe maskiner og tilbehør ubeset, selv om jule-auktionen foregår på internettet. Det er muligt at lægge vejen omkring Scantruck og både se, røre og prøve maskinerne både inden og under auktionen. 

-dc

28/11 2023