left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Viser fremtidens arbejdsplatform frem i nyt showroomMegaTowers kunder, der spænder fra udlejningsfirmaer til håndværkeren, der ofte lejer arbejdsplatformene, får nu adgang til virksomhedens nye showroom i Kolding. Foto: MegaTower

Viser fremtidens arbejdsplatform frem i nyt showroom

Mange virksomheder bruger i dag store summer på leje og køb af stillads- og platforme. Det har MegaTower gjort til sin mission at gøre op med ved at sætte kunden i fokus og tilbyde mere fleksible løsninger

Del artiklen på

Det er ikke længe siden at virksomheden gjorde sit indtog på det danske marked og oprustede indsatsen med ansættelsen af Jesper Lisberg som salgschef.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod. Det virker til, at der er en meget stor interesse for at bruge arbejdsplatforme, blandt dem der ikke har prøvet det før. De nævner selv, at de ofte kan spare tid på montagen og at håndværkeren altid kan have en god arbejdsstilling. Dem som har brugt eller bruger arbejdsplatforme allerede, har været vant til at bruge mange penge årligt på leje, og flere af dem har derfor overvejet selv at investere i en. Det er særligt vores fleksible leasingsystem som for alvor vækker interessen. Med den interesse vi oplever fra kunderne pt. forventer vi at vores produktionsfacilitet i Tyrkiet får travlt den kommende tid, udtaler salgschef Jesper Lisberg.

De typiske kunder hos MegaTower spænder fra udlejningsfirmaer til håndværkeren der i dag lejer arbejdsplatforme i længere perioder. De kan få glæde af at eje deres egen platform som udover at have en økonomisk gevinst også giver stor fleksibilitet for den enkelte håndværker.

Konstant fokus på videreudvikling
Nu oprustes indsatsen yderligere med et showroom beliggende i Kolding, så alle interesserede kan komme forbi og opleve fremtidens arbejdsplatform. I forhold til om det er en fordel at åbne et showroom, udtaler salgschefen:

- Ja, helt klart! Det er en stor fordel at kunne vise vores arbejdsplatforme frem, da de fleste jo gerne lige vil se og røre inden man investerer i sådan et produkt - ligesom når man skal have en prøvetur i bilen inden vi køber den. Vores arbejdsplatforme har også en blød start, som vi har fået meget ros for - men det skal opleves for at kunne mærkes.

MegaTower har konstant fokus på videreudvikling af deres produkter og har bl.a. implementeret flere innovative løsninger, såsom at læssehøjden kun er 120 cm, hvilket er væsentligt lavere end andre platforme på markedet og derfor gør det muligt at bakke en ladbil til og læsse byggematerialer direkte ind med en sækkevogn.

Med en max højde på 150 meter og løftekapacitet på op til 3,4 ton er en MegaTower-arbejdsplatform det ideelle valg til bl.a. facaderenovering, vinduesmontering, maleropgaver, facademuring, loftmontage og mureropgaver.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

8/10 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggerådgivningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.