Aktuelle nyheder - Facader

HSHansen lukker norsk sygehusIll.: KHR Architecture.

HSHansen lukker norsk sygehus

Facade- og lukningsentreprenøren har underskrevet kontrakt på et norsk børne- og ungesygehus til ca. 125 mio. kr.

Del artiklen på

HSHansens satsning på Norge har vist sig at være en fornuftig beslutning. Facade- og lukningsentreprenøren har underskrevet kontrakt på 'BUS II - Barne- og ungdomssjukehuset, Haukeland, Bergen, etape 2' til ca. 125 mio. kr., og montagen starter op i april 2019.

Det nye sygehusanlæg i Bergen er et samlet center for børn, unge og fødende patienter. Sygehuset tilbyder rammer, hvor et omsorgsfuldt og dygtigt personale kan tage sig af de forskellige patientgrupper. Centret holder et højt internationalt niveau, og det er en holistisk, funktionel løsning, der er tilpasset stedet, omgivelserne og klimaet.

Det arkitektoniske udtryk signalerer tillid, kvalitet og åbenhed, og det nye sygehusanlæg skal skabe inspirerende og funktionelle forhold for patienter, pårørende, ansatte og studerende.

Bygherren bag projektet er Helse Bergen, de rådgivende ingeniører er Rambøll, og arkitekterne er KHR Architecture. HSHansens kunde er den lokale entreprenør LAB.

Det har været et mål at tilpasse bygningen i landskabet samt at lave facader, der er tiltalende set fra byen. HSHansen udfører facaderne med deres Hansen UnitAl koncept:

- Vores satsning i Norge bærer virkelig frugt nu, og det er fornøjelse at se, at vores
strategiske satsning lykkes via en målrettet indsats fra vores dygtige og
dedikerede medarbejdere. Vi er meget stolte og glade over denne kontrakt og glæder os til at udføre endnu et projekt til bygherrens og arkitektens tilfredshed. Vi viser igen, at vores UnitAl-koncept er genialt til den slags opgaver, fordi det netop er så fleksibelt, at det aldrig går udover det arkitektoniske udtryk. Og så må vi ikke glemme den gode totaløkonomi, der gør det til en 'win-win' for både vores kunde og
HSHansen, hvilket er essentielt for et godt slutprodukt, siger Jesper Madsen, der er salgs- og marketingschef hos HSHansen.
 
-kj

Læs mere om Facader

26/4 2018
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeisoleringFacadeløsningerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadeventilerIsoleringsholderMaterielopbevaringMurbinderePudsRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.