scroll
Konference for rådgivere om fugt i byggeriet med Danmarks førende eksperter

Konference for rådgivere om fugt i byggeriet med Danmarks førende eksperter

SPONSORERET INDHOLD: Til november afholdes der konference om om fugt i relation til bygningens komplette klimaskærm med fokus på de korrekte konstruktionsopbygninger og praktiske erfaringer

Konference for projekterende bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniør holdes 8.-9. november 2023.

Mere end 200 rådgivere har tidligere haft udbytte af konferencen, men det er første gang, at det er muligt at tilmelde sig.

Konferencen handler om et tema, som fortsat er yderst aktuelt, nemlig fugt.

Bag konferencen står tagpapproducenter Phønix Tag Materialer, der har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, der typisk har skrevet branchens bøger, anvisninger og vejledninger på området.

To dage med overnatning og forplejning
Konferencen løber over to dage, der handler om fugt i hele bygningens klimaskærm.
Eksperterne gennemgår reglerne korrekte konstruktionsopbygninger, og de medtager også en lang række praktiske erfaringer og eksempler.

De fortæller også om brug af de forskellige relevante og anvendte bygningsmaterialer i forhold til klimaskærmen.

Prisen er 1595 kr. ekskl. moms for to dage med frokost. Med aftensmad og overnatning bliver prisen 2395 kr. Konferencen holdes på Comwell Kellers Park & Spa, 7080 Børkop.

På Phønix tag Materialers hjemmeside findes et detaljeret program, praktiske detaljer, biografier om oplægsholderne og video med kommentarer fra tidligere deltagere.

Det er muligt at tilmelde sig ved at klikke her. 

Oplægsholdere:

Torben Bjørndahl
Technical & Legal Manager hos Nordic Waterproofing. 40 års erfaring med fugtisolering. Skønsmand for Voldgiftsnævnet og civilretterne. Forestået store membranentrepriser som f. eks. Brøndby Strand, Guldborgsundtunnellen, Storebæltstunnellen og Storebæltsbroen.

Erik Brandt
Civilingeniør, seniorforsker MSK på BUILD, AAU (tidligere SBi). 49 års arbejde med byggetekniske og bygningsfysiske forhold. Voldgiftsdommer og skønsmand. Forfatter eller medforfatter til bl.a. SBi-anvisninger om Fugt i bygninger, Tage, Vådrum og Skimmelsvampe i bygninger – undersøgelse og vurdering. Også medforfatter til TRÆ 54, Undertage.

Tommy Bunch-Nielsen
Direktør, indehaver, civilingeniør, Bunch Bygningsfysik. Specialist indenfor bygningsfysik og klimaskærm. Adjungeret professor på Build , AAU (tidligere SBi)/Aalborg Universitet. Forfatter og medforfatter på en række af branchens bøger, anvisninger og vejledninger.

Jens-Jørn Hunderup
Ingeniør, Anvendelsesteknisk chef hos Phønix Tag Materialer. 35 års erfaring i at rådgive branchen vedr. projektering og anvendelsesteknik.

Jonas Kolbe
Partner og projektleder hos Bunch Bygningsfysik. Bygningskonstruktør og Master i Bygningsfysik, hvor han har skrevet specialeafhandling om fugtforhold i grønne tage.

11/8 2023