LCA
LCA
scroll
Stor dansk nedriver solgt til nordisk miljøgigant Foto: P. Olesen.

Stor dansk nedriver solgt til nordisk miljøgigant

P. Olesen, der har 200 ansatte og en omsætning på cirka 400 millioner kroner, er blevet solgt til NG Group, der leverer cirkulære løsninger og miljøtjenester i Norge og Norden. Den daglige ledelse i selskabet fortsætter, så kontinuiteten fastholdes

Ejerne bag nedriveren P. Olesen har besluttet at sælge aktierne i virksomheden som led i et generationsskifte og et ønske om at stå endnu stærkere i fremtiden.

Køberne er NG Group, der leverer cirkulære løsninger og miljøtjenester i Norge og Norden. 

Samtidig med salget af aktier i P. Olesen foretages reinvestering i NG Group, hvorved det kommende samarbejde hviler på et stærkt fundament.

Peter, Henrik og Kenneth Olesen, direktører og repræsentanter for ejerfamilien bag P. Olesen, udtaler, at de er glade for aftalen med NG Group og ser store muligheder for fortsat udvikling af det danske selskab på en fælles platform af værdier og i det hele en stærkt overlappende tilgang til markedet for nedbrydning, miljøsanering og øget genanvendelse.

Desuden forventes øget fokus på udvikling og vækst med en finansiel meget stærk samarbejdspartner.

- Som tredje generation i familievirksomheden (vores farfar startede virksomheden i 1968) er med lidt vemod, at virksomheden sælges, men med et rigtig godt match med NG Group, der driver virksomhed ud fra samme grundprincipper som P. Olesen, er vi helt trygge ved, at det er det rigtige for at sikre videreførelse og fortsat vækst.

- Desuden fortsætter nuværende daglige ledelse i selskabet, så kontinuiteten fastholdes ved overgangen til nye ejere til glæde for såvel nuværende kunder som medarbejdere, siger de og tilføjer:

- Vi glæder os meget til samarbejdet med de nye ejere med afsæt i vort mantra om stadig udvikling og forbedring og er sikre på, at vi sammen kan navigere i den rigtige retning.

Koncernchef i NG Group, Bjørn Arve Ofstad, supplerer:

- Med P. Olesen lægger vi et solidt grundlag for videre lønsom ekspansion i regionen. Vi har stor tillid til selskabet, som med sin unikke markedsposition i Danmark bringer værdifuld kompetence og potentiale.

- Vi ser frem til den videre rejse sammen og er glade for, at familien Olesen bliver med som aktionær i NG Group.

Igennem de seneste 10-15 år er P. Olesen vækstet fra ca. 40 ansatte til nu knap 200 og omsætningen er vokset fra ca. 60 mio kr til ca. 400 mio kr.

-dc

20/6 2024