Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

De første Toyota Hilux er landet i DanmarkToyota Hilux er endelig spottet i Danmark af BygTeks motorjournalist. Her basisudgave, hvor motoren fortsat er 2,4.

De første Toyota Hilux er landet i Danmark

Toyota vil sikkert lægge skylden på covid-19, men uanset hvad, er den nye og kraftigere udgave af Toyota Hilux forsinket

Del artiklen på

Den nye Hilux skulle have været ude hos forhandlerne i 2020, men nyheden er nu noget forsinket kommet til Danmark.

BygTeks motorjournalist har set de første to eksemplarer af ny Hilux godt gemt af vejen: En standard type Hilux, og den nye kraftigere udgave, som lidt uventet får det øvre marked helt for sig selv.

Mercedes og VW har sagt farvel til den store pick-up, Ford har Ranger, men den store Ranger er mere til skæg og ballade, end den er til seriøst arbejde, trailervægten taler et meget tydeligt sprog.

Så selv om Toyota Hilux med den store 2,8 liters motor med 204 HK har været længe undervejs, er det pludselig Hilux og Hilux alene, der indtager toppen af det danske pick-up marked.

Artiklen fortsætter under billedet...
Den store udgave af Toyota Hilux er langt om længe i landet. De to første biler skal bruges til intern træning hos Toyota. Bilen ventes klar hos forhandlerne omkring månedsskrift januar/februar 2021.

Antallet af karrosserivarianter er uændret, der kommer mere udstyr af den elektroniske type i ny Hilux, og så kommer den nye Hilux 2,8 udelukkende med 6-trins automatgear.

Den nuværende 2,4 motor bliver ny basismotor til Hilux programmet.

-Jp
Læs mere om Biler til byggebranchen

4/12 2020