Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Mere genbrug af lastiler, varebiler og busser på SjællandFor at kunne betjene kunderne bedst muligt har MAN ansat Christian Weber som ny salgskonsulent i TopUsed afdelingen.

Mere genbrug af lastiler, varebiler og busser på Sjælland

MAN åbner et TopUsed center i Avedøre lige uden for København for at øge fokus på salget af brugte køretøjer til københavnske og sjællandske kunder

Del artiklen på

Hos MAN er al handel med brugte lastiler, varebiler og busser samlet i én afdeling; MAN TopUsed.

Traditionelt er det danske marked ikke stort nok til at kunne aftage samtlige brugte MAN-køretøjer, som handles ind og tages i bytte, når nye køretøjer sælges.

Derfor er hele verden en handelsplads for afsætningen af de mange brugte MAN lastbiler, varebiler og busser. Af samme årsag har det været naturligt for MAN, at placere sit hovedsæde for MAN TopUsed i Padborg, tæt ved den dansk/tyske grænse.

For at have mere fokus på salget af brugte køretøjer til danske slutkunder åbnede MAN TopUsed i 2017 endnu et TopUsed center i Kolding. Dette var en naturlig disposition, da MAN i 2017 begyndte at markedsføre varebilen MAN TGE og derfor også begyndte at handle med brugte varebiler.

Stor efterspørgsel på brugte køretøjer
I takt med et stigende indenlandsk transportmarked, sammenholdt med den globale svære leveringssituation af nye køretøjer, har MAN TopUsed igennem de sidste par år oplevet en stigende dansk efterspørgsel på brugte køretøjer.

Derfor er tidspunktet lige nu helt rigtigt til at fokusere endnu mere på salget af brugte køretøjer til københavnske og sjællandske kunder. Som en naturlig konsekvens af dette, åbner MAN derfor endnu et TopUsed center i Avedøre, lige uden for København, hvor MAN i forvejen har en Full Service filial, med salg og service af nye lastbiler, varebiler og busser.

Det går godt med salget af brugte køretøjer. Faktisk så godt, at der lige nu nærmest er udsolgt på de danske lagre. For at dække den store indenlandske efterspørgsel, har TopUsed afdelingen været i gang med opkøb af lastbiler og varebiler på de samme eksportmarkeder, som man ofte benytter som afsætningskanal, når lagrene er for store.

-dc

Læs mere om Biler til byggebranchen

2/12 2021