Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Stemmestyret førerassistent til lastbilchauffører Iveco lancerer en stemmestyret førerassistent til lastbilchauffører baseret på teknologi fra Amazon Web Services (AWS).

Stemmestyret førerassistent til lastbilchauffører

Ivecos nye projekt, som er baseret på Amazon Web Services (AWS), sætter nye standarder for innovative tjenester for chauffører ved at indføre en stemmestyret tjeneste via Amazon Alexa

Del artiklen på

Producenten af busser og lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer, Iveco, tager føringen i Europa ved at bruge AWS’s maskinlæring og serverløse egenskaber samt Amazon Alexa for at lette chaufførernes arbejde.

Med denne stemmestyrede tjeneste kan Iveco-chauffører blot ved brug af deres stemme styre ruteplanlægningen, kontrollere køretøjets vedligeholdelse og tilstand og anmode om kørselstips. Stemmestyringen kan også betjene de forskellige funktioner i førerhuset og øger dermed trafiksikkerheden, da chaufføren kan koncentrere sig om kørslen. Desuden hjælper det også chaufføren med at holde kontakt med Iveco-organisationen.

Den nye stemmetjeneste bygger på Amazons innovative ’working backward’-metode, som indgår i AWS’ Innovation Program. Derudover anvender tjenesten serverløse teknologier, maskinlæring, stemmestyring og sikkerhed fra AWS.

- Vi er virkelig begejstrede for den nye stemmestyrede tjeneste, som vil skabe en ny standard inden for bilindustrien, siger Fabrizio Conicella, der er digital direktør hos Iveco:

- Takket være bredden i AWS’ portefølje har Iveco været i stand til på rekordtid at udvikle og levere en ny tjeneste, der fundamentalt ændrer chaufførernes muligheder for at interagere med vores køretøjer og resten af Iveco-organisationen. Den nye stemmestyrede tjeneste styrker virksomhedens fremtidige digitale strategi, da den sigter mod at tilbyde chaufførerne en helt ny, interaktiv måde, så de kan udføre deres opgaver under øget sikkerhed og komfort.

-kj

Læs mere om Biler til byggebranchen

3/12 2020