LCA
LCA
scroll
Bravida plukker økonomidirektør i Saint-Gobain 56-årige Charlotte Skjold Pedersen er uddannet Cand. Oecon fra Aarhus Universitet.

Bravida plukker økonomidirektør i Saint-Gobain

Bravida Danmarks økonomidirektør, Jack Nielsen, har valgt at træde tilbage. Han har været i virksomheden siden 2004 og erstattes af Charlotte Skjold Pedersen, der kommer fra en tilsvarende rolle i den danske del af Saint-Gobain-koncernen

Jack Nielsen træder tilbage som økonomidirektør i Bravida Danmark. Dermed stopper han efter 20 år i virksomheden, hvor han har haft det overordnede ansvar for Økonomi, Business Controlling og Jura – i alt bestående af omkring 30 medarbejdere.

Fremadrettet ønsker Jack Nielsen at beskæftige sig med bestyrelsesarbejde og rådgivning.

- Det har været et stort privilegium at bestride en så spændende stilling i Bravida Danmark igennem så mange år. Jeg er meget stolt over de resultater og den udvikling, vi har opnået i de 20 år, hvor jeg har været en del af direktionen i Bravida Danmark.

- Jeg vil sende en stor tak til mine medarbejdere og resten af ledelsen for det gode samarbejde og ønsker Bravida det bedste fremadrettet, siger Jack Nielsen.

Bravida har allerede fundet hans afløser. Det bliver 56-årige Charlotte Skjold Pedersen, som kommer fra en stilling som økonomidirektør i den danske del af Saint-Gobain-koncernen.

Her ledte hun et stort team med ansvaret for en række funktioner heriblandt Økonomi, Business Controlling, Jura, Compliance og Facility Management. Hun har tidligere bestredet lederstillinger i både Man Energy Solutions og Dong Energy – det nuværende Ørsted.

- Først vil jeg på vegne af Bravida Danmark takke Jack Nielsen for mange års godt arbejde, og jeg ønsker Jack held og lykke fremadrettet. Dernæst er jeg glad for at kunne annoncere en så stærk profil som Charlotte Skjold Pedersen som vores nye økonomidirektør.

- Charlotte har alle de faglige og menneskelige kvaliteter, som jobbet kræver, og hun kommer til Bravida med stor erfaring fra internationale virksomheder.

Charlotte vil blive en stor gevinst for os, og jeg glæder mig til at kunne byde hende velkommen i ledelsen, hvor hun kommer til at spille en afgørende rolle i at skabe et endnu stærkere Bravida Danmark, siger Christian Lindskov Alsø, der er administrerende direktør i Bravida Danmark.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Bravida, som er markedsleder i Danmark og i Norden. Jeg ser meget frem til at arbejde tæt med Christian, resten af ledelsen og alle kollegaerne i mit team om at drive vækst og lønsomhed.

- Finans skal være en proaktiv sparringspartner for forretningen, forstå kunderne og være nysgerrige på tallenes bagvedliggende faktorer. Det arbejde ser jeg frem til at stå i spidsen for. Jeg er drevet af at identificere og udfolde potentiale, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Charlotte Skjold Pedersen.

-dc

10/7 2024