LCA
LCA
scroll
Helt efter planen: Enemærke & Petersen overtager de sidste 40 % af entreprenørfirma- Som en del af Enemærke & Petersen har NemByg fået et stærkt udgangspunkt for at skalere virksomhede, siger Troels Aggersbo, adm. direktør i Enemærke & Petersen.

Helt efter planen: Enemærke & Petersen overtager de sidste 40 % af entreprenørfirma

Enemærke & Petersen øger pr. 30. juni sin ejerandel af byggevirksomheden NemByg fra 60 procent til 100 procent og overtager dermed ejerskabet af virksomheden, der har domicil i Esbjerg

– NemByg har etableret en god base i det sydjyske for Enemærke & Petersen og skabt fremdrift og stærke resultater i de senere år, hvor virksomheden har leveret værdi for kunderne.

Sådan siger Troels Aggersbo, adm. direktør i Enemærke & Petersen, om opkøbet af hele Nembyg. 

NemByg fortsætter efter ejerskiftet under eget navn, og alle aktiviteter videreføres med særlig fokus på opgaver i Syd- og Sydvestjylland.

NemByg har primært fokus på renovering og nybyggeri for erhvervskunder, offentlige kunder og boligforeninger og har ca. 100 medarbejdere.

– Enemærke & Petersen er den helt rigtige ejer af NemByg. Begge virksomheder bygger på en håndværkerkultur med stor egenproduktion, fælles værdier og stærkt fokus på tilrettelæggelse og planlægning.

- Vi deler måde at drive forretning på, og salget gør, at vi fortsat kan være en god arbejdsplads for vores dygtige medarbejderstab, siger Jesper Holm Nilsen, afgående administrerende direktør i NemByg.

Den nye mand i spidsen er ikke så ny endda. Anders Nielsen, som har været en del af NemByg siden 2012 seneste som leder af projektafdelingen, overtager stafetten 1. september.

Enemærke og Petersen overtog 1. juli 2021 60 % af den esbjergensiske byggevirksomhed, med en købsaftale på øvrige aktier i NemByg til overtagelse i 2024. Det er derfor helt efter planen er Enemærke & Petersen nu er eneejer af NemByg A/S. 

7/6 2024