LCA
LCA
scroll
Opkøb af samarbejdspartner åbner døren for ny driftschefLine Bang Nielsen og Jakob Kær Albrechtsen. Foto: Celero.

Opkøb af samarbejdspartner åbner døren for ny driftschef

Celero Danmarks ordrebog og organisation har nu nået en størrelse, der har fået den adm. direktør til at styrke ledelsen med virksomhedens første driftschef. Oprustningen skal styrke ledelsen og ruste virksomheden til fortsat vækst.

Entreprenørvirksomheden Celero Danmark har ansat Jakob Kær Albrechtsen som driftschef i en nyoprettet stilling. Jakob Kær Albrechtsen tiltrådte den 1. juli og kommer med en solid ledelsesmæssig baggrund fra byggebranchen, senest som projektchef hos Jönsson.

Oprustningen sker et par måneder efter opkøbet af den faste samarbejdspartner og største underentreprenør, Clausen Service.

Selvom Celero i gennemsnit beskæftiger 150-200 håndværkere dagligt alt efter travlhed, har administrationen bevidst været lille. Men med opkøbet voksede administrationen til over 20 ansatte.

Den nye driftschefs primære opgave bliver at samle og udvikle driftsorganisationen og processerne på tværs af nedrivning, sikring og byggeri.

Dette skal ifølge den adm. direktør Line Bang Nielsen ruste entreprenørvirksomheden til den fortsatte vækst.

- Jakob er en stærk strategisk og driftssikker profil. Vi kender ham fra vores tætte samarbejde i hans tidligere rolle, og derfor ved vi, at Jakobs kompetencer og personlighed vil supplere og styrke vores samlede ledelse på bedste vis.

- Der er ingen tvivl om, at vi med Jakob på holdet kommer til at stå stærkere og får en endnu mere professionel organisation, som matcher den størrelse og de behov, vi har i dag, siger Line Bang Nielsen.

Celero beskæftiger sig med alt fra akut sikringsarbejde over den løbende rådgivning til renovering eller genopbygning af den skadede bygning. Og den nye driftschef ser frem til at bidrage til virksomhedens mission om at skabe trygge forløb efter skader, fra start til slut.

- Det føles meget naturligt for mig at vælge Celero nu. Celero er ikke længere en mindre ny spiller. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Line og understøtte udviklingen af Celero sammen med resten af teamet, siger den nye driftschef og fortsætter:

- Der er fokus på skadesramte, opgaven og teamet, og en tro på, at hvis samarbejdet er tillidsfuldt og fungerer, så følger resultaterne med. Det er en DNA, jeg kan se mig selv i.

-dc

10/7 2024