Aktuelle nyheder - Byggeri

Sådan sparer du energi på nybyggeriet

Sådan sparer du energi på nybyggeriet

ANNONCE: Skal den gamle energikilde skiftes ud, eller er du i gang med et nybyggeri?

Del artiklen på

Så er det en rigtig god idé at have for øje, at det er muligt at spare penge på netop dette område.

I takt med at der kommer et større fokus på vores miljø, og det, at vi skal passe på vores planet, er der også kommet alternativer til de miljøskadende produkter i flere brancher. Også til energikilden i hjemmet er det i dag muligt at finde energisparende alternativer, som er klart fordelagtige at investere i ved nybyggeri – nemlig varmepumpen.

Varmepumpens fordele

Hvad end det er ved renovering eller ved nybyggeri, kan du spare mange penge på at vælge en varmepumpe frem for andre energikilder, og ikke nok med det, så er det også den mest miljøvenlig løsning, fordi du med varmepumper genanvender andre naturlige kilder til at skabe varme. Der findes flere forskellige varmepumper, du kan vælge mellem, og hvis du vil vide mere om emnet, kan du se her.

Så meget kan du spare

Det er en investering at indføre en varmepumpe i hjemmet, og derfor er der naturligvis ikke et endeligt tal på, hvor meget du kommer til at spare på investeringen. Det kommer derudover også meget an på, hvor meget energi du bruger i hjemmet. Du kan læse mere om det på https://varmepumpetesten.dk/. Alligevel er der en række beviser på, at du kan spare penge med en varmepumpe:

 

  • Et fuldendt varmepumpeanlæg koster mellem 80.000 kr. og 130.000 kr., hvilket i mange tilfælde er billigere end eksempelvis oliekedler.
  • Levetiden er lang på varmepumper, helt op til 20 år.
  • Du sparer på din varmeregning
  • I gennemsnit siges det, at investeringen har betalt sig efter ca. halvdelen af varmepumpens levetid, grundet besparelserne på varmeregningerne.

Altså er det fordelagtigt at vælge varmepumpen, og derudover er det selvfølgelig muligt at lave præcise beregninger på, hvor meget der reelt set bliver sparet.

 

Læs mere om Byggeri

2/5 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.