Aktuelle nyheder - Byggeri

Set i Løvens Hule: Microcementspecialist buldrer afstedJacob Risgaard og Christian Arnstedt købte i Tv-programmet Løvens Hule 30 % af Urban-Hald, der blev vist i januar.

Set i Løvens Hule: Microcementspecialist buldrer afsted

Urban-Hald, der i seneste sæson af Løvens Hule fik Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med ombord, har haft et forrygende år. Danskernes renoveringslyst er høj, og omsætningen er derfor steget med 134 % - selskabets bedste resultat hidtil

Del artiklen på

To private husrenoveringsprojekter fik i 2016 Lasse Hald og Daniel Urbaniak til at undersøge markedet for microcement og sildebensparketgulve i Polen, hvor Daniel Urbaniak oprindeligt kommer fra. Det lagde grundstenen til deres fælles virksomhed Urban-Hald, der sælger sildebensparket, microcement og netpuds online og har tre ubemandede showrooms i Hjørring, Middelfart og Dragør, hvor kunder kan se alle produkterne.

Det senest årsregnskab indeholder seks måneder før og seks måneder efter Løvens Hule. I senest offentliggjorte regnskabsår for 2020/2021 landede omsætningen på 8,4 millioner, og bundlinjen på 1,8 millioner kroner før skat. I det netop offentliggjorte regnskab for 2021/2022 er omsætningen løftet til lige knap 20 millioner kroner. Bundlinjen er fulgt med, hvilket sikrer Lasse Hald, Daniel Urbaniak og de to Løver et overskud før skat på 3,3 millioner kroner.

- Husrenovering fik et ekstremt boost under Corona-nedlukningerne, og umiddelbart er der ingen nævneværdige tegn på afmatning rundt om i de danske hjem. Vores showrooms er en kæmpe succes og en betydelig faktor i vores salgsarbejde. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at vi nu har to så erfarne og eksponerede medejere med som Jacob Risgaard og Christian Arnstedt, siger Lasse Hald, CEO i Urban-Hald.

En ægte vækst-case
Også selskabets trægulve er vokset sammen med microcement-forretningen og udgør nu godt halvdelen af den samlede omsætning. Her får Urban-Hald produkterne direkte fra Polen, hvor Daniel Urbaniak har tæt kontakt til de bedste producenter på markedet. Fabrikken producerer godt 1 million m2 trægulve om året, og Urban-Hald har i modsætning til nogle af markedets øvrige aktører uhindret adgang til bestilling af selv store mængder.

- Urban-Hald har både inden og efter Løvens Hule formået at opretholde en imponerende vækst, og selvom produkterne lige så godt kunne være målrettet professionelle, er de nemme at bruge også for private gør-det-selv-folk. Det har vundet genklang blandt de renoveringsglade danskere, og vi sender samtidig flere og flere produkter til udlandet.

- Det gør Urban-Hald til en ægte vækst-case, og det er noget af det, vi er rigtig glade for at investere i, kommenterer Jacob Risgaard, der sammen med Christian Arnstedt fra Blazar Capital købte 30 % af virksomheden i Løvens Hule.

Urban-Hald har indtil videre 10 fuldtidsansatte på hovedkontoret i Hjørring, hvor Lasse Hald og Daniel Urbaniak står for kontakten til både slutkunder og virksomhedens leverandører i Polen. Urban-Hald importerer udelukkende FSC-certificerede gulve fra miljøskove i Polen og resten af Europa, og microcement- og netpudsprodukterne fremstilles hos udvalgte producenter i Polen.

-dc

Læs mere om Byggeri

29/8 2022
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.